WhatsApp'a Süreli Mesaj Sabitleme Geliyor

953
164
92
61
40
WhatsApp'ın son Android beta sürümü, süreli mesaj sabitleme özelliğine yer veriyor.

Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın "2.23.13.11" numaralı Android beta sürümü yayınlanmaya başladı. Yeni sürümle birlikte WhatsApp sohbetlerine kullanışlı bir özellik getirildi.

WhatsApp kullanıcıları, yeni beta güncellemesiyle birlikte artık sohbete sabitlemek istedikleri mesajların ne kadar süre sabit kalmasını belirleyebilecek.

Süreli mesaj sabitleme özelliği:

whatsapp mesaj sabitleme

Yeni özellik, sohbet veya bir sohbet grubuna sabitlenecek mesajlar için 24 saat, 7 gün ve 30 gün seçeneklerine yer veriyor. Bu süre dolduğunda mesaj, otomatik olarak sabitlenmiş mesajlardan kaldırılıyor. Elbette kullanıcılar, süre dolmadan sabitleme durumunu elle de sonlandırabiliyor.

WhatsApp'ın yeni emojilerini içeren güncellemesi, uygulamanın yalnızca Android sürümü için yayımlandı. Beta programına dahil bir kullanıcıysanız yeni güncellemeyi Google Play Store üzerinden edinebilirsiniz.

Süreli mesaj sabitleme özelliğini içeren güncellemenin tüm WhatsApp kullanıcıları için ne zaman yayımlanacağı henüz açıklanmadı. Eğer beta programına dahilseniz, özelliği kullanmaya başlayabilirsiniz.

953
164
92
61
40
Emoji İle Tepki Ver
953
164
92
61
40