WhatsApp, Animasyonlu Çıkartmalar Özelliği Üzerinde Çalışıyor

11
4
3
3
2
WhatsApp, görsel olarak daha hareketli bir sohbet isteyenler için hareketli çıkartmalar özelliği üzerinde çalışıyor.

Uygulamasını sürekli olarak geliştirmeye çalışan WhatsApp, kullanıcıların fazlasıyla beğeneceği yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. WaBetaInfo tarafından aktarılan bilgiye göre WhatsApp, animasyonlu çıkartmalar adında yeni bir özellik geliştiriyor.

Animasyonlu çıkartmalar özelliğinin kabaca çıkartmalar özelliği ile GIF özelliğinin bir birleşimi olduğunu söyleyebiliriz. Animasyonlu çıkartmalar, tıpkı bir GIF gibi özel animasyonlara ve hareket efektine sahip olacaklar fakat çıkartmalar gibi arka şeffaf arka plan ile gelecekler.

Animasyonlu çıkartmalar henüz geliştirme aşamasında olduğundan özellik hakkında çok fazla detaya sahip değiliz fakat ilk olarak iOS platformuna geleceği, bununla birlikte WhatsApp Web de dahil olmak üzere tüm platformlarda kullanılabileceğini söyleyebiliriz.

WhatsApp, son güncelleme ile birlikte animasyonlu çıkartmaları uygulama kodlarına entegre etti fakat henüz erişime açılmış değil. Muhtemelen tüm hatalar giderildikten sonra özellik önce beta, sonra da tüm kullanıcıların erişimine açılacaktır.

Kaynak : https://wabetainfo.com/whatsapp-is-working-to-implement-animated-stickers/
11
4
3
3
2
Emoji İle Tepki Ver
11
4
3
3
2