WhatsApp, Çıkartmalar Özelliğine Kategoriler Seçeneği Ekledi

11
10
1
1
1
Çıkartmalar özelliğini tüm kullanıcılara sunmadan önce mümkün olduğunca geliştirmek isteyen WhatsApp, kullanıcıların aradıkları duyguyu yansıtan çıkartmaları daha kolay bulabilmesi için çıkartmalar paneline tepki kategorileri seçeneği ekledi.

Bildiğiniz gibi dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, bir süredir çıkartmalar özelliği üzerinde çalışıyor. Google Play Beta Programı aracılığı ile Android beta kullanıcılarına yeni bir güncelleme yayınlayan şirket, uygulamanın beta versiyonunu 2.18.189 sürümüne yükseltmiş oldu.

WhatsApp, çıkartmalar özelliğinin kodlarını beta kullanıcılarının uygulamasına gömmüş durumda. Fakat özellik üzerinde çalışmalar devam ettiğinden şu an için çıkartmalar devre dışı bırakılmış durumda. 2.18.189 güncellemesinin ardından kaynak kodları yeniden inceleyen Wabetainfo, uygulamaya hangi yeniliklerin geldiğini öğrenmiş oldu.

Kullanıcıların aradıkları çıkartmaları daha kolay bulabilmesini isteyen WhatsApp, çıkartmalar panelinin içine tepki kategorileri ekledi. Böylece ‘Alaycı, Sevgi, Mutlu, Üzgün’ kategorilerinden birine dokunan kullanıcılar, indirdikleri çıkartma paketlerindeki seçtikleri tepkiye uyan çıkartmaları görüntüleyecekler.

Eğer mevcut çıkartma paketlerinizde seçtiğiniz tepki kategorisinde bir çıkartma bulunmuyorsa boş bir sayfa ile karşılaşacaksınız. Ayrıca isterseniz yine tüm çıkartmalarınızı ya da tek bir çıkartma paketini bütün olarak görüntüleyebileceksiniz. Çıkartmalar özelliğinin beta kullanıcılarına ne zaman sunulacağı henüz bilinmiyor.

Kaynak : https://wabetainfo.com/whatsapp-beta-for-android-2-18-189-whats-new/
11
10
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
11
10
1
1
1