WhatsApp Gruplarına Siri Üzerinden Mesaj Göndermek Artık Mümkün

7
3
2
2
0
iOS uygulamasını güncelleyen WhatsApp, yeni güncelleme ile birlikte bireysel sohbetlere Siri üzerinden mesaj gönderebilen kullanıcıların grup sohbetlerine de Siri ile mesaj göndermesini mümkün kıldı.

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, geliştirdiği yeni özellikler ile uygulamanın işlevselliğini arttırmaya devam ediyor. iOS uygulaması için 110 MB boyutunda yeni bir güncelleme yayınlayan şirket iOS kullanıcılarının oldukça seveceği yeni bir özelliği uygulamaya kazandırmış oldu.

Bildiğiniz gibi iPhone kullanıcıları Siri’yi kullanarak WhatsApp’taki bireysel sohbetlere mesaj gönderebiliyorlardı. Fakat Siri üzerinden grup sohbetlerine mesaj göndermek ne yazık ki mümkün değildi. Yeni yayınlanan güncelleme, Siri üzerinden grup sohbetlerine de mesaj göndermeyi mümkün kılıyor.

Siri üzerinden üye olduğunuz herhangi bir gruba mesaj göndermek için tek yapmanız gereken şey mesaj göndereceğiniz grubu seçmek ve Siri’ye mesajınızı söylemek. Mesajınız tamamlandığında Siri, göndermeden önce onayınızı isteyecek. Onaylanmayan mesajlar gönderilmeyeceği için mesajın gönderilmesi için Siri’ye yeşil ışık verdiğinizden emin olun.

Kaynak : https://www.phonearena.com/news/WhatsApp-iPhone-send-group-messages-Siri_id106980
7
3
2
2
0
Emoji İle Tepki Ver
7
3
2
2
0