WhatsApp’ın Kamera ve Fotoğraf Paylaşımlarına Yeni Özellik Eklendi!

0
0
0
0
0
WhatsApp, yeni güncellemesi ile beraber fotoğraf paylaşma özelliğine Snapchat gibi emoji, yazı ve boyama seçenekleri ekledi.

Dünyanın en popüler ve en çok kullanılan uygulaması konumuna gelen WhatsApp, her geçen gün yeni özellikler ile gelişmeye devam ediyor. Son olarak dosya ve fotoğraf paylaşımlarını iletme özelliğinin geldiği WhatsApp’ta bu seferki yenilik kamera tarafında.

Özellikle Snapchat ve ardından Instagram’ın Hikayeler bölümü ile popülerleşen fotoğraflara emoji ekleme gibi detayların kazandırıldığı bu yeni WhatsApp kamera özelliği ile çektiğiniz fotoğrafa emoji ekleyebilir, üzerine yazı yazabilir ve boyama yapabilirsiniz.

Yukarıda örneğini görebileceğiniz gibi düzenlemeler yapabildiğiniz fotoğraflarınızı aynı zamanda galeriden seçeceğiniz fotoğraf üzerinde de yapabiliyorsunuz. Aynı yine video çekerken zoom yapabilme özelliği de kazanan WhatsApp, irili ufaklı tüm eksikliklerini kapatmaya devam edecek gibi görünüyor. Son olarak kamera modundayken ekrana çift tıklayarak ön ve arka kamera arasında hızlıca geçiş yapabileceğiniz bu güncelleme ardından bakalım WhatsApp’ın sıradaki yeniliği ne olacak.

Aşağıdan WhatsApp’ın son sürümüne ulaşabilirsiniz. Ancak bu özellik şu anda sadece Android tarafında olduğunu, iOS’e daha bu güncelleme gelmediğini de hatırlatalım.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0