WhatsApp'ın Masaüstü Sürümünü Kullanılamaz Hale Getiren Sorun Giderildi

5
2
1
0
0
WhatsApp'ın masaüstü uygulamasını kullananlar, uygulamanın güncellenmesi gerektiğine dair bir hata mesajı alarak uygulamayı açamadılar. Whatsapp yetkilileri durumun fark edilmesiyle birlikte bu hatayı düzelttiler.

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın Microsoft sürümünü kullananlar, uygulamanın stabil çalışması ile ilgili bazı sorunlar yaşıyorlar. Birkaç gün önce kullanıcıların hizmetine sunulan yeni bir güncelleştirme yapan kullanıcılar, işlemin tamamlanmasına rağmen uygulamalarının güncel olmadığını ve güncellenmesi gerektiğini söyleyen bir bildirim aldılar ve uygulamaya erişemediler. 

WhatsApp yetkililerinin sorunu fark etmeleri üzerine gereken çalışmalar yapıldı ve uygulamanın çalışmamasına neden olan sorun giderildi. Konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmazken sorunun neden kaynaklandığı da anlaşılamadı.

Eğer siz de WhatsApp'ın masaüstü versiyonunu kullanıyorsanız ve bahsettiğimiz gibi bir sorun varsa, burada bulunan bağlantıdan WhatsApp'ın son masaüstü sürümünü indirerek mesajlaşma uygulamasını bilgisayarınız üzerinden kullanmaya devam edebilirsiniz.

Kaynak : https://mspoweruser.com/whatsapp-desktop-update-fixes-annoying-request-to-update-issue/
5
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
5
2
1
0
0