WhatsApp, iOS İçin 2 Ayrı Karanlık Mod Geliştiriyor

21
14
6
2
1
Mobil işletim sistemleri iOS ve Anroid’e karanlık mod desteği sunulduğundan beri üçüncü parti uygulamalar da kendi karanlık modlarını yayınlamaya devam ediyor. Ortaya çıkan yeni bir rapor, WhatsApp’ın iOS için 2 ayrı karanlık mod üzerine çalıştığını gösteriyor.

WhatsApp’ın Android’deki uygulaması için karanlık mod geliştirmesine dair haberleri geçtiğimiz hafta bolca okuduk. Şimdi de WhatsApp’ın iOS uygulaması için haberler gelmeye başladı. Ortaya çıkan yeni bir rapora göre WhatsApp, iOS için iki farklı karanlık mod üzerinde çalışıyor.

WABetaInfo tarafından yayınlanan rapora göre WhatsApp’ın karanlık mod temaları, iOS 13’ün yeni önizleme sürümünde mevcut. İki karanlık mod temasından birinde siyah renk fon olarak kullanılırken, ikinci temada gri tonlar kullanılmış. 

ios whatsapp karanlık mod

İki ayrı WhatsApp karanlık mod temasında da konuşma balonlarındaki gelen iletiler koyu gri renkte, giden iletiler koyu yeşil renkte olacak. Şu an herhangi bir üçüncü karanlık mod teması bulunmuyor.

WABetaInfo, WhatsApp güncellenmesi sunulduktan sonra kullanıcıların temalardan birini seçmesi için seçenek olup olmayacağını belirtmedi. Temalardan sadece birinin uygulanıp uygulanmayacağı hakkında bir bilgi de yok. 

ios whatsapp karanlık mod

WhatsApp, karanlık mod güncellemesinin ne zaman yayınlanacağını duyurmadı. iPhone kullanıcıları uzun bir süredir WhatsApp’ın karanlık modunu bekliyorlar. Uygulama, karanlık moda geçen diğer uygulamaların gerisinde kaldı. 

Kaynak : https://mybroadband.co.za/news/software/325767-whatsapp-working-on-two-dark-modes-for-ios.html
21
14
6
2
1
Emoji İle Tepki Ver
21
14
6
2
1