WhatsApp Yine Çöktü! Türkiye ve Dünyada Milyonlarca Kullanıcı Mesaj Gönderemiyor

62
14
13
11
9
Dünya genelinde milyonlarca kullanıcı WhatsApp'ta yaşanan sorun nedeniyle mesaj gönderemiyor. WhatsApp sorunundan en çok etkilenen ülkeler arasında Türkiye de yer alıyor.

Dünyanın en büyük anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp’ta yine milyonlarca kullanıcı mesaj gönderememe ve kendilerine gönderilen mesajları alamama sorunuyla karşı karşıya kaldı. An itibariyle İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa başta olmak üzere pek çok şehirde kullanıcılar, WhatsApp’ta sağlıklı bir iletişim kurmakta zorlanıyor.

Yalnızca Türkiye değil Tüm dünya etkilendi!

Türkiye’deki WhatsApp kullanıcılarının yanı sıra Birleşik Devletler, Almanya, Hollanda, İtalya, Norveç, İrlanda, Avusturya, Birleşik Arap Emirlikleri, Çin, Tayland, Singapur, Malezya, Güney Kore, Avustralya ve Yeni Yeni Zelanda’daki milyonlarca WhatsApp kullanıcısı da söz konusu sorunla karşı karşıya kaldı.

Yaşanan sorunun kaynağı henüz tespit edilebilmiş değil. Ayrıca WhatsApp ya da WhatsApp’ın sahibi olan Facebook da yaşananlar hakkında bir açıklamada bulunmadı. Özellikle son dönemde WhatsApp’ta yaşanan çökme olaylarında bir artış gözlemleniyor. Neyse ki şirket, sorunları kısa sürede çözmek konusunda pek çok teknoloji şirketine göre oldukça iyi bir üne sahip.

Kaynak : http://downdetector.com/status/whatsapp/map/
62
14
13
11
9
Emoji İle Tepki Ver
62
14
13
11
9