WhatsApp Web Sürümünde Artık Yanlışlıkla Gönderilen Mesajlar Silinebilecek!

92
31
25
13
13
WhatsApp Web Sürümünde Artık Yanlışlıkla Gönderilen Mesajlar Silinebilecek!
Dünyanın en çok kullanılan internet temelli mesajlaşma servisi, yanlışlıkla yollanan mesajlar nezdinde kurtarıcı özelliğe sahip oldu.

WhatsApp'ın "iptal" özelliği geçen sene ortaya çıktı.Bu özelliğe aşina olanlar için "iptal "özelliği kullanıcıların mesajlarını geri almalarını ve silmelerini sağlayan bir fonksiyon. Söz konusu iletinin silinmesi tek taraflı değil, çift taraflı gerçekleşir.

@WABetaInfo tarafından atılan bir tweet'e göre, WhatsApp'ın bu özelliği artık web üzerindeki chat istemcisinde yer alacak. Her ne kadar benzer özelliklere sahip olsalar da, mobil ve web mimarileri aynı prensipte çalışmıyor. Açıklanan detaylara göre iptal özelliği son 5 dakikada gönderilen iletiler üzerinde çalışacak; bu da, daha eski iletileri iptal edemeyeceğiniz anlamına geliyor. Bununla birlikte, özelliği web sitesinden kullanmak için biraz daha beklemeniz gerekecek. 

Özelliğin kullanıma sunulmasıyla ilgili sorunun neyle alakalı olduğu konusunda bilgi sahibi değiliz, ancak kullanılabilir hale gelmesinin çok uzun olmayacağını düşünüyoruz. Yani yeni yetenek kısa süre içinde yüzünü gösterecektir. 

92
31
25
13
13
Emoji İle Tepki Ver
92
31
25
13
13