Wikileaks, Obama’nın E-mail Adresini Deşifre Etti

1
0
0
0
0
Ünlü istihbarat sitesine göre John Podesta yüzünden Obama’nın e-mail adresi deşifre edildi.

Hillary Clinton’un kampanya danışmanlarından John Podesta’yı belki tanırsınız. Blink 182 grubunun eski solisti kendisini, uzaylılarla tanıştıracağını ima eden bir mail atmıştı. Podesta ise bu şahısla daha önce görüştüğünü saklamamıştı. 

Şimdi ise Podesta’nın ismi yine bir skandal ile Wikileaks belgelerinde geçiyor. Ünlü istihbarat sitesine göre Obama’nın e-mail adresi, Podesta'nın yüzünden açıklandı. Adresi ise şu: [email protected].


Sitede gösterilen mesajlara göre 2008’in sonuna doğru Obama, henüz başkan seçilmeden iktidara gelmiş gibi bakanlarını seçmeye başlamış. Podesta, ekonomi birimine Daniell Tarullo’yu önermiş. Hatta ünlü milyarder Warren Buffett de danışmanlar listesinde.

Obama, Podesta'ya AT&T BlackBerry telefonundan dijital imzalı bir cevap vermiş. Ameritech.net e-mail adresleri AT&T firmasının domaininde çalışıyor, bu nedenle buradan mail alması mantıklı. CNBC henüz belgelerin doğruluğunu onaylamadı.

Ha, bu arada Obama’ya mail atacaksanız uyaralım; e-mail şu an kullanılmıyor, yani kendisine ulaşamazsınız.

Kaynak : http://thenextweb.com/us/2016/10/21/wikileaks-has-revealed-president-obamas-personal-email-address-but-dont-bother-writing-to-him/#
1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0