Windows 10'a Ücretsiz Geçiş Sona Erdi Ama Bu Gizli Yöntemle Hala Şansınız Var!

8
2
1
0
0
Geçen yıl yeni işletim sistemi Windows 10'u duyuran Microsoft'un sunduğu 1 yıl ücretsiz yükseltme hakkı sona erdi ama geç kalanlar için son bir şans daha var.

Microsoft’un son işletim sistemi Windows 10 geçtiğimiz yıl duyurulmuş ve PC kullanıcılarına ücretsiz yükseltme hakkı sunulmuştu. Microsoft tarafından açıklanan 1 yıllık süre geçtiğimiz hafta sona erdi. Bu dönemde tüm uyarılara rağmen Windows 10 yükseltmesini yapmayan kullanıcılar ise ücretsiz hakkını resmi olarak kaybetti.

Eğer siz de bu üşengeç kullanıcılardan biriyseniz üzülmeyin çünkü son bir şansınız daha var. Engadget sitesinin haberine göre, Microsoft’un henüz farkına varmadığı bir açık sayesinde Windows 10 hala herhangi bir sorgulama olmadan indirilebiliyor. Bunu yapabilmek için Windows 10 erişebilirlik sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Buradan ulaşacağınız sayfada “Upgrade Windows” seçeneğine tıklamanız halinde Windows 10 yükleyici PC’nize indirilecek ve herhangi bir kısıtlama olmadan işletim sistemini güncelleyebileceksiniz. Haberi yazdığımızda linkin aktif bir şekilde çalıştığını söyleyebilirim ama elinizi çabuk tutmakta fayda var. Her an bu sayfadaki linkler Microsoft tarafından uçurulabilir.

8
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
8
2
1
0
0