Windows Phone'cular Buraya: Windows 10'da Vakit Öldürmelik En İyi 5 Oyun

1
1
1
0
0
Son dönemlerde Windows Phone platformu düşüş yaşasa da hala Windows Phone bilgisayarlarında Windows 10 kullanan kullanıcılar için vakit geçirebilecekleri en iyi 5 oyunu listeledik.

Son dönemlerde yeni tanıttığı Windows Phone telefonlar ile Microsoft beklediği başarıyı elde edemese de hala birçok geliştirici Windows 10 platformunda desteğini sürdürerek Windows PC ve mobil cihazlar için oyunlarını uyarlıyor ancak Windows Phone kullanıcılarının uygulama açısından kıtlık çektiği ortada.

Biz de Windows Phone ve Windows 10 sahipleri için, sıkıldıklarında vakit öldürebilecekleri en iyi 5 oyunu listeledik.

Tentacles: Enter the Mind


Tentacle’da çılgın bilim adamı Dr.Phluff’un zihninde dolaşarak bilinçaltı yaratıkları ile savaşıyoruz. Altın kazanabilir, gizli yumurtaları toplayabilir ve doktorun zihnindeki özel güçleri açığa çıkarabilirsiniz. Grafikleri ayrıntılı ve çok renkli olan bu oyunda stratejik düşünme yeteneğinizi ve zamanlama kabiliyetinizi test edebilirsiniz. Oyuna buradan ulaşabilirsiniz.

Threes!


Eğer 2048 oynadıysanız bu oyuna bayılacaksınız. 4x4 ızgaraları birleştirmeniz gerek. Grafikleri gayet minimal fakat güzel görünümlü. Bu ücretesiz oyun, tam da metroda yolculuk yaparken oynanacak tarzda. Oyuna buradan ulaşabilirsiniz.

Candy Crush Jelly Saga


Candy Crush severler buraya. Diyelim ki kantindesiniz ve bir türlü beklediğiniz tost gelmiyor. Ne yaparsınız? En mantıklısı Candy Crush Jelly Saga oynamak. 
Oyunun bir özelliği de hem dikey kısmı hem de yatay kısmı hesaba katabilmeniz. Grafikleri parlak ve renkli. Tabii ki ücretsiz, ama oyun içi satın alma imkanları da mevcut. Oyuna buradan ulaşabilirsiniz.

Chickens Can't Fly


Tavukları uçurmaya hazır mısınız? Uçurmak için uğraşan tavuk-bilim adamlarına yardımcı olacağınız bu oyun da bekleme zamanları için birebir. Windows 10 Mobil için hazır olan bu oyun telefonunuzun eğim sensörünü de kullanıyor.
Grafikleri hoş, iyi çizilmiş; birçok animasyon barındırıyor. Oyunun deneme sürümü mevcut fakat 0.99 dolara tüm bölümleri açabilirsiniz. Oyuna buradan ulaşabilirsiniz.

Hill Climb Racing


Windows 10 PC ve mobilde oynayabileceğimiz bu oyunda bir yarış arabası ile tepelere tırmanıyoruz. Bölüm atladıkça yeni araçlar alabiliyoruz. Ekranda gaz ve fren pedallarını birlikte görüyoruz, işin sırrı ikisine de fazla yüklenmemekte. Grafikleri basit ve sade. Ancak gayet estetik. Hill Climb Racing vakit öldürmelik oyunlara en güzel örneklerden biri. Oyuna buradan ulaşabilirsiniz.

Kaynak : http://www.windowscentral.com/best-time-waster-games-windows-10
1
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
1
1
0
0