iPhone'da Fotoğraf/Video/Müzik Aktarma: WinX MediaTrans

2
1
0
0
0
Apple’ın iPad ve iPhone modellerinde çoğu zaman çileye dönüşen fotoğraf, video ve müzik aktarımını oldukça basit ve kolay şekilde sunan WinX MediaTrans ile iPhone fotoğrafları bilgisayara aktarma işlemlerinizi saniyeler içinde halledebilirsiniz.

Apple’ın dünya genelinde en fazla tercih edilen cihazları olan iPhone ve iPad, kullanım açısından stabil ve kolay olması, aynı zamanda donanımsal olarak da üstün performans sergilemesiyle öne çıkmakta.

iphone fotoğrafları bilgisayara aktarma

Ancak bu telefon ve tabletlerde müzik, video ve fotoğraf gibi medya aktarımı yapmak istediğinizde iş çileye dönebiliyor. iPhone fotoğrafları bilgisayara aktarma işlemi için iTunes indirip birçok şey yapmanız gerekiyor. Bu konusunda size ilaç gibi gelecek olan WinX MediaTrans, size önerebileceğimiz harika bir çözüm.

Hem Windows hem de Mac bilgisayarlarda kullanılabilen WinX MediaTrans, bilgisayarınız ile iPhone/iPad cihazınız arasında fotoğraf, video, müzik, iBook, sesli not, iTunes U ve podcast gibi birçok medya aktarımını kolaylıkla yapabiliyor. Hatta asıl çile olan şarkı listesi aktarımını da yapabilen WinX MediaTrans, bir de video aktarımı noktasında iPhone ve iPad için uyumsuz bir video aktarmak istemeniz anında uyumlu haline dönüştürme yaparak aktarabiliyor.

iphone fotoğrafları bilgisayara aktarma programı

Elektronik kitapların türü olan ePUB dosyasını PDF/TXT/HTML olarak da dönüştürme yapabilen WinX MediaTrans, tüm bu işlemleri oldukça hızlı bir şekilde halledebiliyor. Ayrıca iBook transferi, PDF ve MP3 kitapların aktarımını da rahatlıkla yapan program, transfer konusunda e-kitaplar için de kolaylıkla kullanlılabilir bir yapıda. Ekstra olarak gizli bir USB sürücü gibi gösterebileceğiniz iPhone ve diğer cihazlarınızı böylece farklı bilgisayarlarda kullanırken güvenli bir biçimde de kullanabileceksiniz.

winx media trans

iTunes'un komplike sistemi ve yavaş çalışması, bellek kullanımı noktasında büyük bir sorun yaratması, özellikle MP3 aktarımında çileye dönmesi ve yedeklemek istediğinizde istediğiniz dosyaları yedekleyememesi gibi sebepleri, iCloud'un internet gereksinimi, 5GB gibi kısıtlı boyuta sahip olması, transferin internet hızına bağlı olarak oldukça uzun sürmesi gibi birçok nedenler canınızı sıkıyorsa, çözümü WinX Media Trans olacak gibi.

iphone fotoğrafları bilgisayara aktarma winx media trans

Kolay arayüzü, istediğiniz dosyayı saniyeler içinde transfer ederek oldukça hızlı bir yedekleme alabilmesi ve düşük bellek ile işlemci kullanımıyla her zaman her yerde dosya transferini çözebilen bu programı kullanmaya başladığınızda iPhone, iPad ve iPod gibi cihazlarınızda medya transferinin aslında ne kadar rahat olduğunu göreceksiniz. iPhone fotoğrafları bilgisayara aktarma konusunda Winx Media Trans tam da ihtiyacınız olan program.

Fiyat olarak 1 PC/Mac için 1 yıllık bedel olarak 29.95 Dolar fiyata sahip olan programı 2 PC/Mac ve süresiz olarak kullanmak için ise 35.95 Dolar ödeyebilirsiniz. Ancak Cadılar Bayramı için özel bir etkinlik yapan ekip, %100 İndirim ile bedava bir şekilde kampanya başlattı. Buradaki bağlantıdan ücretsiz olarak edinebileceğiniz WinX MediaTrans’ı buradaki bağlantıdan indirerek deneyebilirsiniz.

2
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
1
0
0
0