Wonder Woman 1984’ten Yeni Bir Fragman Geldi

25
2
1
0
0
Warner Bros’un bir sonraki DC uyarlaması yapımlarından biri olan Wonder Woman 1984 filminden yeni bir fragman geldi. Kahramanımızın yeni dostlarını ve tüylü düşmanlarını bu fragmanda görüyoruz.

Warner Bros son dönemde elindeki DC markaları için oldukça önemli çalışmalar yapıyor. DCEU ana evrenine ek olarak Robert Pattinson’ın Batman yapımı gibi çalışmalar ile bir çoklu evren oluşturuluyor.

Ana DC sinema evreni diyebileceğimiz DCEU’da izleyeceğimiz bir sonraki filmlerden biri de Wonder Woman 1984 olacak. Filmin yeni fragmanında sadece Diana’yı değil yeni düşmanlarını da görme fırsatı yakalıyoruz.

Wonder Woman kanatlanıyor

ww 1984

Wonder Woman’ın hikayesi bu yapımnda devam ediyor. İlk filmde 1. Dünya Savaşı’nda insanlarla iletişim kurmaya başlayan Diana, bu yapımda gizli şekilde Wonder Woman olmaya devam ederken kaybettiği hayatının aşkının da yasını tutmaya devam ediyor. 

Maxwell Lord (Pedro Pascal) adında bir adamın “insanlara arzuladıklar her şeyi verebileceği” iddiasıyla ortaya çıkmasının ardından, Diana kendisini bir kez daha insanlığı korumak üzere harekete geçiyor.

Bu filmde anlatılacak olan olaylar, adından da belli olduğu üzere 1984 yılında geçiyor. Yani yaşanacak olan olaylar, daha önce izlediğimiz filmleri etkilemeyecek. Filmin hikayesi haliyle daha derli toplu olacak gibi duruyor.

Cheetah sonunda geliyor

cheetah

Wonder Woman’ın muhtemelen en bilinen rakiplerinden biri de bu fragmanda karşımıza çıkıyor. Kristen Wiig tarafından canlandırılan, Diana’nın kitap kurdu arkadaşı Barbara Ann Minerva da Cheetah olarak karşımıza çıkacak. 

Wonder Woman ile Cheetah’ın mücadelesi pek çok çizgi roman hayranının da uzun süredir beyaz perdede görmek istediği bir mücadele idi. Görünüşe göre çok uzun bir bekleme süresi kalmadı. 

Wonder Woman 1984, 5 Haziran’da vizyona girecekti ancak pandemi nedeniyle ertelenmişti. Yapım 2 Ekim’de vizyona girecek. Filmin yönetmen koltuğunda Patty Jenkins yer alacak. Filmde Gal Gadot bir kez daha Wonder Woman olarak karşımıza çıkacak. Chris Pine, Kristen Wiig, Pedro Pascal da yapımda yer alacak diğer isimler arasında yer alacak. 

Kaynak : https://io9.gizmodo.com/wonder-woman-1984s-new-trailer-reveals-friends-and-furr-1844766773
25
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
25
2
1
0
0