Wonder Woman 2 Hakkında İlk Detaylar Ortaya Çıkmaya Başladı

27
4
3
2
2
Çizgi roman okuyan kitlenin DC filmlerini pek de beğenmediğini söyleyebiliriz. Ancak bu durum Wonder Woman 2 için pek de geçerli değil. İlk filmiyle oldukça beğenilen Wonder Woman'ın ikinci filmi hakkında bazı detaylar ortaya çıktı.

Gal Gadot ile hayat bulan Wonder Woman'ın ilk filmi, diğer DC filmlerinin aksine oldukça büyük bir başarıya imza atmıştı. DC, bundan dolayıdır ki bu filmin hemen ardından ikinci filmin de yakında beyaz perdeye geleceğini duyurdu.

Yine Gal Gadot'un başrolü üstleneceği filmde, Wonder Woman'ı baş düşmanlarından birisi olan Cheetah'ı göreceğiz. Cheetah'ı canlandıracak karakterse genellikle komedi filmlerinde görmeye alışık olduğumuz Kristen Wiig olacak. Üstelik film seksenlerde geçecek. 

Wonder Woman 2'nin hangi zaman diliminde geçeceğine dair bize net bir bilgi veren tasarımı ise Geoff Johns paylaştı. DC'cilerin yakından tanıdığı Johns, Patty Jenksin ile filmin senaryosunu kaleme alıyor. Şimdiden DC hayranlarını ve sinemaseverlerini heyecanlandıran filmin vizyon tarihi ise 1 Kasım 2019. 

27
4
3
2
2
Emoji İle Tepki Ver
27
4
3
2
2