Her Gün 1 Kelime Öğreterek İngilizce Dağarcığınızı Geliştiren Yerli Yapım Ücretsiz Uygulama: Wordly

3
0
0
0
0
Günümüzün en gerekli yabancı dili haline gelen İngilizce’deki temel gereksinim olan kelime dağarcığınızı rahatlıkla geliştirecek muhteşem bir yerli yapım uygulama Wordly’i ele alıyoruz.

Artık günümüzün çok önemli bir parçası haline gelen İngilizce, eğitim çağından iş dönemine kadar her yerde karşımıza çıkan ve “çat pat” dediğimiz kavramın yetersiz olduğu bir dünyadayız. Bazı iş kollarında gramer bilgisi gerekirken ana İngilizce gereksinimi genellikle konuşma noktasında karşımıza çıkıyor.

Ancak ister yazma ve okuma, ister gramer isterse konuşma bilgisi olsun, bir cümle kurmakta ana gereksinim olan kelime bilgisi noktasında oldukça başarısız olabiliyoruz. Cümleyi kurabilecek bilgi birikimimiz ve konuşma yeteneğimiz olsa bile kelime dağarcığı noktasında yetersiz kalmaktayız. Gerek öğrencilik döneminde sınavlara çalışırken, gerekse konuşma sırasında gördüğümüz bu yetersizlikte birçok taktiği denesek bile birçok kelime bir süre sonra aklımızdan uçuyor.

Bu noktada yerli yapım bir mobil uygulama olan Wordly, ciddi manada İngilizce kelime dağarcığınıza katkı yapacak. Hem ücretsiz hem de reklamsız olmasıyla mutlaka tercih etmenizi önerdiğimiz Wordly, 4 ayrı seviyeden birini seçmenizle o seviyeye ait uzmanlar tarafından seçilmiş kelimeleri günde 1 kelime olacak şekilde sizlere gösteriyor.

Başlangıç, Orta, İleri ve İş İngilizcesi olarak 4 farklı kelime haznesine sahip olan Wordly, aynı zamanda bir hafta içinde öğrendiğiniz kelimeleri de haftalık olarak e-posta yoluyla size gönderebiliyor. Varsayılan olarak günde 12 defa size bildirim yollayan Wordly, böylece bir günde aynı kelimeyi 12 defa karşınıza çıkartarak kelimeyi ezberlemenizi ve hafızanıza kazınmasını sağlamakta. Bu bildirim sıklığını 1, 2, 3, 4, 6 ve 8 kez olmak üzere isteğinize göre düzenleyebilirsiniz.

Kelimeyi size sunarken aynı zamanda okunuşunu da sesli olarak dinleyebileceğiniz Wordly, internete de ihtiyaç duymuyor. Böylece boş yere internet paketiniz de gitmemiş oluyor. Ayrıca hoş bir detay olarak Azerbaycan Türkçesi desteği de sunan Wordly, Azerbaycan’daki kardeşlerimizin de İngilizce öğrenmesine katkı sağlamakta.

Sonuç olarak günde 1 kelimeyi size bildirimlerle gerçekten öğretebilecek bir uygulama olan Wordly’i Android ve iOS için daha önce bahsettiğimiz gibi ücretsiz ve reklamsız olarak aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz.

3
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
0
0
0
0