World of Warcraft, Tüm Hafta Sonu Boyunca Ücretsiz!

9
2
2
1
0
Blizzard'ın açıklamasına göre World of Warcraft, Welcome Back Weekend etkinliği dahilinde 24 Haziran'a kadar abonelik gerektirmeksizin ücretsiz olarak oynanabilecek.

Blizzard, ‘Welcome Back Weekend’ (Tekrar Hoşgeldiniz) etkinliği kapsamında World of Warcraft’ı tüm haftasonu boyunca abonelik gerektirmeksizin oyuncuların erişimine açtı. Bir Reddit içeriğinde fark edilen durum ilk başta bir hata sanıldı. Fakat Blizzard, hesap hizmetlerinde indirim gerçekleştirileceğini ve tüm oyuncuların hafta sonu boyunca ücretsiz olarak WoW oynayabileceğini açıkladı.

Ayrıca WoWHead’in açıklamasına göre önceden Legion ya da Battle for Azeroth satın almış olan oyuncuların hesapları, Warlords of Draenor’u da içerecek şekilde yükseltilecek. Tüm bu gelişmeler, uzun süredir hesaplarına giriş yapmayan World of Warcraft oyuncularının bu haftasonu oyuna yeniden giriş yapmaları için oldukça geçerli bir neden oluşturuyor.

24 Haziran tarihine kadar World of Warcraft’ı seviyenizden bağımsız olarak istediğiniz karakterle ücretsiz bir şekilde oynayabileceksiniz. Hafta sonu bittiğinde doğal olarak her şey eski haline geri dönecek. Oynamaya devam etmek için abonelik ücretini ödemeniz gerekecek. Ayrıca World of Warcraft’ın 7. genişlemesi olan Azeroth’un Mac ve PC için 14 Ağustos’ta yayınlanacağını hatırlatalım.

Kaynak : https://www.polygon.com/2018/6/21/17489624/world-of-warcraft-free-subscription-starter-edition
9
2
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
9
2
2
1
0