Online Kafa Topu Ekibinin de Yer Aldığı WTK'16 10 Aralık’ta Düzenleniyor!

1
0
0
0
0
Her yıl Atölye15 tarafından düzenlenen Web Teknolojileri Konferansı, bu yıl da dopdolu geliyor!

Web ve mobil teknolojilerin tartışılacağı İzmir’de düzenlenen Web Teknolojileri Konferansı, her yıl olduğu gibi bu yılda Atölye15 tarafından düzenleniyor. 10 Aralık 2016 Cumartesi günü İzmir Mimarlar Odası’nda yapılacak olan konferansta Online Kafa Topu ekibimizden Erman Haskan ve Mehmet Karcı da Online Kafa Topu’nun geliştirilme sürecini anlatacağı paneli ile yer alacak.

Hepsiburada.com, BKM ve Hürriyet.com’un arkasındaki teknolojiler, mobil ödemeler, UX süreçleri gibi birçok konuda söyleşilerin yapılacağı etkinlik 09:30’da start alırken 9 ayrı panel süreciyle 17:55’te son bulacak.

Webtekno olarak sponsor olduğumuz bu etkinlikte aynı zamanda Webtekno ekibi de dinleyici olarak yer alacağını da belirtelim. Ücretsiz olan etkinliğe buradaki bağlantı üzerinden kayıt olabilir, buradan da etkinliğe ait tüm detaylara ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda aranızda katılmak isteyip İzmir’de olamayacaklar için etkinlik Livecast ile sosyal medya üzerinden canlı yayınlanacak. Bunun için de buradaki bağlantıdan WTK'16'nın Facebook sayfasına ulaşabilirsiniz.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0