Xbox Live Gold Üyelerine Özel İndirime Giren 5 Oyun

17
7
2
1
1
Microsoft, her hafta Xbox Live üyelerine çeşitli indirimler sağlıyor, indirim konusu Xbox Live Gold üyelerine geldiğinde ise daha ilgi çekici bir hale geliyor. İşte bu haftanın Xbox Live Gold üyelerine özel indirimleri.

Microsoft, Xbox Live Gold üyelerine bu hafta birçok indirim sunuyor. Biz de sizler için bu indirimler arasından en çok göze çarpan 5 tanesini listeledik. Lafı daha fazla uzatmadan indirimlere geçelim.

The Escapists

Normal fiyat: 49 TL

İndirimli fiyat: 12,25 TL

The Escapists, oyunculara hapishane deneyimini oldukça eğlenceli bir biçimde yaşatıyor. Oyun açık bir ceza evinde geçmiyor ancak yoklamalara katılmak, yemekhaneye gitmek, gündelik temizlik işlerini halletmek veya kaçışınızı planlamak gibi birçok aktiviteyi gerçekleştirebileceğiniz bir açık dünya oyunu. Oyun hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Farming Simulator 17: Platinum Edition

Normal fiyatı: 152 TL

İndirimli fiyatı: 76 TL

Simülasyon oyunları son dönemde iyi bir ivme kazanmış durumda. Bu furyanın en büyük temsilcilerinden biri olan Farming Simulator serisinin 2017'de çıkan oyunu Farming Simulator 17'nin bu sürümünde, Güney Amerika tarlaları ve 280'den fazla AGCO marka tarım aracı mevcut. Oyun hakkında daha detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

The Escapists & The Escapists: The Walking Dead

Normal fiyatı: 60,20 TL

İndirimli fiyatı: 15,05 TL

Bu indirim, daha önce de bahsettiğimiz The Escapists oyunun The Escapists: The Walking Dead oyunuyla birlikte satılan bir paketi için geçerli. Rick Grimes'ı canlandırdığınız The Escapists: The Walking Dead oyununda, orijinal The Escapist'in oyun mekanikleri ile nostalji yaşamak mümkün. Daha detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Tacoma

Normal fiyatı: 31,25 TL

İndirimli fiyatı: 9,37 TL

Tacoma oldukça kısa bir oyun. Oyunu bir oturuşta rahatça bitirmek mümkün. Tacoma, aklınızı başınızdan alacak bilim kurgu hikayesiyle sizleri hikâyesinin içine çekecek. Yürüme simülasyonu olarak nitelendirebileceğimiz oyunda oynanış mekanikleri oyuncuları oldukça tatmin ediyor. Tacoma hakkında daha detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

The Gold Club 2

Normal fiyatı: 118,75 TL

İndirimli fiyatı: 29,69 TL

The Golc Club 2, şimdiye kadar geliştirilmiş en büyük en dinamik golf oyunu olarak nitelendiriliyor. Oyunda tek kişilik kariyer moduyla kendinizi sınayabilir ya da çevrimiçi modunda diğer oyuncularla kıyasıya yarışabilirsiniz. The Golf Club 2, üst düzey grafikleriyle birçok oyuncudan tam not aldı. Oyun hakkında daha detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haftanın Xbox Live Gold indirimleri arasından en göze çarpanlarını listelediğimiz haberimizin sonuna geldik. Daha fazlası için sitemizi takipte kalmayı unutmayın.

Kaynak : https://www.windowscentral.com/xbox-live-deals-with-gold
17
7
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
17
7
2
1
1