Xbox One Oyunları, Temmuz Güncellemesi İle Gelen FastStart Özelliği Sayesinde Daha Hızlı Başlayacak

15
3
3
2
0
Microsoft'un E3 2018'de duyurusunu yaptığı FastStart özelliği ile oyunlar daha hızlı başlatılabilecek fakat bunun için belli bir hıza sahip olmanız gerekiyor.

Microsoft'un geçen ay E3 2018'de yaptığı ilginç duyurulardan biri de FastStart adlı yeni özellikti. Bu özellik Xbox One sahiplerinin seçtikleri oyunları iki kat hızlı bir şekilde başlatmasını ve (oyunun hepsinin yüklenmesini beklemeden) ön yükleme yapılan kısmı ile oyuna başlamayı sağlıyor. Temmuz güncellemesi ile birlikte bu yeni özellik herkese sunulmaya başladı. Bu güncellemeyi yüklediğiniz anda özelliği test edebilir ve uzun bekleme sürelerini unutabilirsiniz.

Ancak FastStart'ı kullanırken dikkat etmeniz gereken birkaç detay var. FastStart, yalnızca Xbox Game Pass kataloğunda yer alan İngilizce dil seçeneği ile geliştirilmiş oyunlar için yayınlandı. Bu yüzden oyunlarınızın büyük çoğunluğu için çalışmasını beklemeyin. İkinci olarak, FastStart'ı kullanmak için en az 20 Mbps indirme hızına ihtiyacınız var. Daha yavaş bir indirme hızı işe yaramaz. Microsoft, FastStart'a ek olarak kullanıcıların oyunlarını gruplandırmasına da izin veriyor.

Gruplar, Oyunlarım ve Uygulamalarım'daki herhangi bir şeyden çok sayıda içerik koleksiyonu oluşturmanıza olanak tanınıyor. Gruplarınıza özel adlar verebilir ve onları ana sayfanıza ekleyebilirsiniz. Microsoft, içeriği de aramayı kolaylaştırdı. Yapmanız gereken tek şey, arama çubuğunu açmak için Y tuşuna basmak. Kitaplığınızdaki içeriği bulmak, Xbox Mağazası'ndaki oyunları veya hatta belirli ayar menülerine gitmek için arama özelliğini kullanabilirsiniz.Temmuz güncellemesi ayrıca, Mixer yayın hizmeti ve Xbox One'da yayın video kalitesini iyileştirmek için düzenlemeler de içeriyor.

Kaynak : https://bgr.com/2018/07/06/xbox-one-faststart-feature-july-update/
15
3
3
2
0
Emoji İle Tepki Ver
15
3
3
2
0