Xbox One S'in Türkiye'de Satışa Çıkacağı Tarih Belli Oldu!

2
0
0
0
0
Xbox One S'in Türkiye'de Satışa Çıkacağı Tarih Belli Oldu!
Microsoft'un merakla beklenen yeni konsolu Xbox One S'in Türkiye'de satışa çıkacağı tarih de belli oldu.

Microsoft'un merakla beklenen konsolu Xbox One'ın küçültülmüş ve performansı arttırılmış versiyonu olan Xbox One S'in satış tarihini sizlere dün açıklamıştık. Amerika Birleşik Devletleri ve Avrupa'da olmasını beklediğimiz konsolun 2 Ağustos 2016 tarihiyle piyasada olacak olması bizim için "Daha bir kaç ay daha bekleriz" diyecek duruma getirmişti.

Ancak Microsoft Türkiye'nin yaptığı çalışmalar sonucunda Xbox One S, 2 Ağustos 2016 tarihinde tüm dünya ile aynı anda Türkiye'de de satışa çıkacak. Daha önce de söylediğimiz gibi 2TB versiyonu ile gelmesi beklenen konsolun fiyatı ise global olarak 399 Dolar olarak belirlenmişti. Türkiye'de ise bunun tahminen 1.500TL-2.000TL arasında olacağını düşünüyorum. Ancak vergilere göre durum değişecektir.

Kısaca detaylarını hatırlatmak gerekirse Xbox One'dan büyük bir performans farkı olmayan Xbox One S'in en büyük 3 avantajı bulunuyor. Bunlara değinecek olursak oyunları HDR kalitesinde oynatma yeteneği kazanan bu cihazda 4K video izleme deneyimini de yaşayabilmeniz mümkün. Ayrıca Xbox One'a göre %40 daha küçük olan One S, devasa şarj cihazını içine gömerek çok daha iyi taşınabilir bir cihaz oluyor. 500GB / 1TB ve 2TB versiyonları bulunan cihazın yukarıda belirttiğimiz 2TB versiyonunun yanı sıra 1TB olanına 349 Dolar, 500GB'a ise 299 Dolar gibi bir fiyat belirlendiğini hatırlatalım.

Sonuç olarak eğer yakın zamanda Xbox One almayı planlıyorsanız birkaç hafta daha bekleyerek Xbox One S almanız çok daha iyi olacaktır. Bakalım Xbox One S ile Microsoft Türkiye nasıl bir başarı elde edecek, merakla bekliyoruz.

2
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
0
0
0
0