Xbox One Sahipleri, GTA IV ve Liberty City'e Kavuşuyor!

5
1
1
0
0
Xbox One Sahipleri, GTA IV ve Liberty City'e Kavuşuyor!
Xbox One Geriye Uyumluluk Projesi'nin kapsadığı son oyunlar, GTA IV ve genişleme paketleri The Ballad of Gay Tony ile The Lost and The Damned olarak belirlendi.

2008 yılında piyasaya çıkan ve dönemin en iyi oyunlarından biri olan Grand Theft Auto IV, serinin sekizinci oyunu olarak dikkat çekmekteydi. The Lost and Damned ve The Ballad of Gay Tony gibi iki DLC paketi de alan GT IV’te Liberty City’de Nico Bellic ile ortalığın tozunu dumana kattığımız bu yapım artık Xbox One platformuna da geldi.

Normalde Xbox 360 için mevcut olan oyun, Microsoft’un geriye uyumluluk projesine katılarak artık Xbox One oyuncuları tarafından da oynanabilecek.

Aynı zamanda Episodes from Liberty City’yi de geri uyumluluk ile Xbox One’a getiren Rockstar ekibi, bu oyunda da The Lost and Damned ve The Ballad of Gay Tony DLC’lerini dahil ediyor.

59TL’ye satılan GTA IV’ü dilerseniz buradan satın alabilir, ya da önceden Xbox 360 için hali hazırda satın almış iseniz hiçbir ek ücret ödemeden artık Xbox One cihazınızdan oynayabilirsiniz.

5
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
5
1
1
0
0