Yeni Robot Süpürgeden Akıllı Pişirme Cihazına: Xiaomi, Yeni Akıllı Ev Ürünlerini Tanıtacağı Tarihi Açıkladı

15
4
1
1
0
Xiaomi, ürünlerin ne olduğuna dair çok fazla ipucu paylaşmasa da yeni akıllı ev ürünlerini tanıtacağı tarihi duyurdu. 26 Temmuz'da gerçekleşecek bir etkinlikle marka akıllı ev ürünlerini daha geniş bir pazara yaymak için önemli bir adım atacak.

Xiaomi'yi son birkaç yılda akıllı telefon pazarında ulaştığı nokta sayesinde hepimiz tanıyoruz. Fakat markanın bir de akıllı ev ürünlerinden başlayan ve nihayetinde elektrikli otomobil yarışına bile dahil olan geniş bir üretim çeşitliliği var. Fakat bu ürünlerin büyük çoğunluğu Çin ve Hindistan pazarında sınırlı kalmış durumda ve Xiaomi, bu konudaki kozunu tüm dünyayla paylaşmıyor.

Fakat Çinli teknoloji üreticisinden gelen son haberler, artık daha fazla ürünü Çin ve Hindistan dışında da listesine dahil etmek istediğini gösteriyor. Paylaştığı bir duyuru ile 26 Temmuz'da gerçekleştireceği akıllı ev ürünleri etkinliğini duyuran Xiaomi, küresel bir etkinlikle bu pazardaki yerini güçlendirmek istiyor gibi görünüyor.

Ürünlerin tamamı henüz belli değil:

Xiaomi'nin 26 Temmuz'da düzenleyeceği etkinlikte karşımıza ne gibi ürünlerle çıkacağını henüz bilmiyoruz. Bu konuda Xiaomi tarafından yapılan paylaşımlara yönelik tahminler ise şirketin yeni ve geniş bir pazarda yer bulacak bir robot süpürge ve bir hava temizleyicisini yarışa dahil edeceği. Ayrıca bunların yanında Xiaomi'den yeni bir 'akıllı pişirme cihazı' tanıtması da bekleniyor.

Bu hamlenin Xiaomi'nin kendini Avrupa pazarına daha entegre hale getirmek için attığı adımlardan biri olduğu düşünülüyor. Sonuç olarak Xiaomi şu an için Çin ve Hindistan ile Rusya pazarında epey güçlü konumda ve hatta öyle ki Rusya'da Samsung'u tahtından etmiş durumda. Bu da markanın sıradaki hedefinin Avrupa olacağını gösteriyor. 

Xiaomi Avrupa'da özellikle uygun fiyatlı akıllı telefon seçenekleriyle epey sevilmiş durumda. Akıllı ev teknolojileri konusunda da oldukça yaratıcı olan marka eğer bu pazarda da Avrupa'da sağlam bir adım atarak cesur davranırsa, pazardaki yeri rakiplerine göre de giderek artacak.

Kaynak : https://www.gizchina.com/2021/07/24/xiaomi-will-launch-new-smart-home-products-on-july-26/
15
4
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
15
4
1
1
0