Xiaomi CC9’un Kırmızı Renkli Modeli İptal Edildi

8
4
2
1
0
Xiaomi, internette fotoğrafları dolaşan Xiaomi CC9’un kırmızı renkli modeli hakkında bir açıklama yayımladı. Yapılan açıklamada cihazın kırmızı modelinin üretilmeyeceğini ve iptal edildiğini duyurdu.

Çin merkezli teknoloji şirketi Xiaomi, gençlere yönelik olarak tanıttığı CC9 ve CC9e modellerini geçtiğimiz ay satışa sunmuştu. Henüz ülkemizde resmi satışı bulunmayan cihaz, uygun fiyatı ve göz dolduran özellikleri ile dikkat çekmişti.

Siyah, mavi ve beyaz renkleri bulunan telefon, geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan bir fotoğrafta “kırmızı” modeli ile görüntülenmişti. Bu fotoğraf, Sudhanshu Ambhore tarafından Twitter'da paylaşılmıştı. Çok kaliteli bir fotoğraf olmasa da cihaza kırmızı rengin oldukça yakıştığını söylemek mümkün.

CC9 Kırmızı

Ancak Xiaomi, cihazın kırmızı renginin üretilmeyeceğini ve iptal edildiğini bir açıklamayla duyurdu. Xiaomi'nin kırmızı modeli neden iptal ettiği ise henüz bilinmiyor, fakat yabancı basındaki haberlere göre, gelecekte şirketin bu kararını tekrar gözden geçirip piyasaya sürme ihtimali mevcut.

Xiaomi CC9'un özelliklerine bakacak olursak cihaz, %91’lik bir ekran-gövde oranının yanında Samsung’un ürettiği 6,39 inçlik AMOLED bir ekrana sahip. Ekranın FHD+ çözünürlüğü ve 600 nitlik bir parlaklık değeri bulunuyor. Bunlara ek olarak, 6 GB RAM ve 128/64 GB dahili hafıza seçeneklerini de cihazda yer alıyor. İşlemci tarafında ise güçlendirilmiş bir Snapdragon 710 yonga setiyle donatılan cihaz, ayrıca 18 W hızlı şarj destekli 4.030 mAh’lik bir batarya ile satışa sunuldu. CC9, işletim sistemi olarak ise Android Pie tabanlı MIUI 10 işletim sistemini kullanıyor.

Son olarak, Xiaomi Türkiye tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamada, cihazın Türkiye’de satışa sürüleceği duyurulmuştu, ancak resmi bir tarih verilmemişti. Bu bilinmezlik henüz çözülmüş değil. Umarız cihaz, yakın bir zamanda ülkemizde de satışa sunulur.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2019/08/06/cancelled-red-xiaomi-cc9-shows-up-in-live-photo/
8
4
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
8
4
2
1
0