Xiaomi'den Kamp Yapanların Gözdesi Olacak Ürün: El Fenerli Powerbank

15
5
3
1
1
Teknolojinin birçok alanında ihtiyaçlarımızı karşılayan marka Xiaomi, bu sefer de kamp yapanları düşünerek yeni bir ürün çıkarttı.

Akıllı telefondan akıllı ekosistem ürünlerine, kişisel bakım ürünlerinden kulaklıklara birçok alanda ürün üreterek kullanıcılarının ihtiyaçlarını gideren Xiaomi, bu sefer de sık sık kamp yapan kullanıcılarını düşünerek yeni bir ürün tasarladı. Kamp ortamında en çok ihtiyaç duyulan iki şeyi birleştiren Xiaomi, ortaya deyim yerindeyse ‘hayat kurtaran’ bir ürün çıkarttı.

Xiaomi’nin el fenerli powerbank’i sayesinde gerektiği zaman telefonunuzu şarj edebilir, gerektiğindeyse powerbank’in el feneri özelliğini kullanabilirsiniz. Alüminyum alaşımlı materyal sayesinde kamp ortamlarında başınıza gelecek darbelere karşı dayanıklılık sağlayan ürün aynı zamanda 240 lümene kadar 11 farklı ışık seviyesi sayesinde uzun ya da kısa mesafelerde gözünüzü yormadan size ışık sağlayabiliyor. Tüm bunların yanı sıra fenerin yaklaşık 215 dakikaya (3 saat 35 dakika) kadar da bir ışık sağladığını belirtmekte fayda var.

Fenerin powerbank kısmına gelecek olursak 3.350 mAh’lik bir bataryayı bünyesinde barındıran bu ürün, telefonunuz için devasa bir değer olmasa da ortalama bir telefonu en azından bir kere şarj edebiliyor. 103 gramlık ağırlığıyla size rahatsızlık vermeyen powerbank’in kutu içerisinden kolay taşıma sağlamak için taşıma kordonuyla geldiğini de belirtelim.

Xiaomi’nin el fenerli powerbank’ini incelediğimiz yazımızın sonuna gelmiş bulunuyoruz. Xiaomi’nin el fenerli powerbank’ine ulaşmak için bağlantıya tıklayabilir, Teknostore üzerindeki diğer powerbank’leri merak ediyorsanız sitemizdeki tüm powerbank’leri inceleyebilirsiniz.

15
5
3
1
1
Emoji İle Tepki Ver
15
5
3
1
1