Xiaomi Durmak Bilmiyor: Redmi 6 Serisinin Tanıtım Tarihi Belli Oldu!

22
4
1
1
0
Piyasaya yeni cihaz sürmeye doymayan Xiaomi, amiral gemisi Mi 8 serisi tanıtımının üzerinden 2 hafta bile geçmeden Xiaomi Redmi 6 serisini tanıtacak.

En yeni amiral gemisi serisini geçtiğimiz hafta mayıs ayının son gününde tanıtan Xiaomi, ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Yeni gelen bilgilere göre şirket, orta seviye Redmi 6 serisini 12 Haziran’da Çin’in başkenti Pekin’de düzenleyeceği basın etkinliği ile tüketicilerin beğenisine sunacak.

Redmi 6A, Redmi 6 ve Redmi 6 Plus olmak üzere üç farklı modelden oluşan Resmi 6 serisi hakkında henüz tüm detaylara sahip değiliz. TENAA’da ortaya çıkan bazı bilgiler bu üç cihazdan ikisinin 12MP+8MP olmak üzere çift arka kameraya ve parmak izi tarayıcıya sahip olacağını söylerken, bir modelde parmak izi tarayıcı bulunmayacak ve 8MP’lik tek bir kamera yer alacak.

Yine TENAA’ya göre Redmi 6, 5.85 inç büyüklüğünde Full HD+ bir ekrana sahip olacak. Sızıntıya göre cihaz Snapdragon 625 işlemcisinden gücünü alacak ancak bu cihazın Redmi 6 Plus olma ihtimali de bulunuyor. Üç cihaz hakkında da önümüzdeki günlerce daha fazla detay ortaya çıkacaktır. Resmi açıklamalar için ise salı gününü beklememiz gerekiyor.

Kaynak : https://beebom.com/xiaomi-redmi-6-series/
22
4
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
22
4
1
1
0