Xiaomi, Kablolu Şarjı Unutturacak Mi Charge Turbo Teknolojisini Haftaya Tanıtacak

27
2
0
0
0
Xiaomi, standart kablolu şarj seviyesinde hızlı bir şarj sunacak Mi Charge Turbo kablosuz şarj teknolojisinin yakında tanıtılacağını onayladı. Xiaomi, 9 Eylül’de gerçekleştirilecek 5G dönemi yeni teknoloji tanıtım etkinliğinde kablosuz gelecek hakkında projelerini anlatırken bu teknolojiyi de daha da açacak.

Xiaomi, akıllı telefon tanıtımları esnasında gelecekte kablosuz şarjın kablolu şarjı geride bırakacağını söylemişti. Çinli devin bu iddiası temelsiz çıkmadı. 

Şu anda Xiaomi’nin 27W kablolu hızlı şarj kullandığı ve bazı modellerin kablosuz şarjını da 20W’a çıkardığı biliniyor. Kablosuz şarjın daha hızlı olması için firmanın biraz daha geliştirme yapması gerektiği, şu anki sayılarla açık.

xiaomi MI CHARGE TURBO

Xiaomi 9 tanıtım konferansında tanıtılan araç içi kablosuz 20W şarj aleti ve 10W, 10000 mAh evrensel hızlı kablosuz harici batarya ile firmanın kablosuz şarja verdiği önem göze çarpıyordu. 

Buna ek olarak Xiaomi Wang Teng’e göre firmanın güncellenmiş 20W hızlı kablosuz şarj ürünleri de şu anda geliştirme aşamasında. Kablosuz şarj destekleyen büyük fare altlığı yolda ve tüketicilerden gelen bildirime göre bu ürün çok daha havalı olabilir. Ayrıca bu fare altlığının 20W’dan daha hızlı şarj sağlayabileceği de söyleniyor.

Kaynak : https://sparrowsnews.com/2019/09/06/mi-charge-turbo-coming-faster-than-wire-charge/
27
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
27
2
0
0
0