Xiaomi Yöneticisinin Bir Gün Arayla Kendi Kendini Yalanladığı Açıklaması

53
11
6
2
2
Çinli teknoloji üreticisi Xiaomi'de garip bir şeyler oluyor. Sadece birkaç gün önce Weibo üzerinden yeni bir Mi Mix üyesinin gelmeyeceğini söyleyen şirket yöneticisi, bugünse telefonla ilgili herhangi bir bilgisinin olmadığını söyledi. Yaşanan bu olay, Xiaomi hayranlarının kafalarını karıştırdı.

Çinli teknoloji devi Xiaomi, son dönemlerin en popüler akıllı telefon üreticilerinden bir tanesi haline geldi. Şirket, yüksek donanımlı ürünleri ciddi anlamda uygun fiyatlarla pazarlıyor ve bu da şirketin, her geçen gün biraz daha popüler hale gelmesine neden oluyor. Ayrıca Xiaomi'nin geçtiğimiz günlerde duyurduğu tamamen ekranlı telefonu Mi Mix Alpha da ciddi anlamda ses getirdi. 

Tüm bu olaylar yaşanırken şirketin Marka Tanıtım Müdürü Edward Bishop, Çin'in en popüler sosyal medya platformlarından olan Weibo üzerinden bir açıklama yaptı ve şirketin yeni bir Mi Mix modeli üzerinde çalıştığı ve kısa bir süre içerisinde de tanıtacağı söylentilerinin asılsız olduğunu ve bu sene Xiaomi'nin, yeni bir Mi Mix modeli duyurmayacağını açıklamıştı. Ancak şimdi Bishop, bu kararından geri dönmüş gibi görünüyor.

Xiaomi

Bishop bugün, yine Weibo üzerinden bir açıklama yaptı ve bir anlamda kendisini yalanladı. Çünkü Bishop bugün, 2019 yılı içerisinde yeni bir Mi Mix serisi telefonun yani Mi Mix 4'ün gelip gelmeyeceğini bilmediğini söyledi. Bu açıklama, Mi Mix 4'ü bekleyen Xiaomi hayranlarının bir yandan kafalarını karıştırırken diğer yandan da umutlanmalarına neden oldu.

Bishop'un neden böyle bir tavır takındığı bilinmiyor. Yeni bir Xiaomi Mi Mix üyesinin gelip gelmeyeceği de bu açıklamalar doğrultusunda netleşmiş durumda değil. Ancak Bishop'un yaptığı açıklama, Xiaomi hayranlarını ciddi anlamda kızdıracak gibi görünüyor.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/xiaomi_official_retracts_his_words_about_no_mi_mix_4-news-39456.php
53
11
6
2
2
Emoji İle Tepki Ver
53
11
6
2
2