Xiaomi, Mi 9 ve Mi 9 SE Üretimini Artırıyor

33
2
1
1
0
Mi 9/SE taleplerini karşılamakta zorlanan Xiaomi, üretim kapasitesini arttırdığını açıkladı.

Xioami'nin Mi 9'u; Snapdragon 855 yonga seti, üç kamerası ve sağlam bir OLED ekranıyla 2019 yılında bir amiral gemisi için tüm gereksinimleri karşılıyor. Bunun yanı sıra telefonun 500 Euro'nun altındaki fiyatıyla piyasaya sunulduğu Şubat ayından beri çok fazla talep edilmesi şaşırtıcı olmasa gerek. Hatta telefon için o kadar fazla talep var ki Xiaomi taleplere yetişemiyor ve cihazın stokları hep sınırlı. Ancak Çin sosyal paylaşım platformu Weibo'da CEO Lei Jun'un paylaştığı bir gönderiye göre üretim kapasitesi hızlı bir yükseliş gösterdi. Sorunlar şimdilik ortadan kalkmış gibi görünüyor.

Geçen hafta Mi 9 ve küçük kardeşi Mi 9 SE'nin toplam satışları 1,5 milyon birimi geçmişti. Ancak Xiaomi'nin CEO'suna göre Mart'ın başlarında üretimde sıkıntılar yaşanıyordu.

Lei Jun detaylara fazla girmeden sorunların çözüldüğünü ve şirketin aylık 1 milyondan fazla Mi 9 birimi üreteceğini açıkladı. Mi 9 Explorer/Transparent Edition hala dünya çapında piyasaya sunulmuş değil ama artan üretim olanaklarını düşünürsek bu da yakın zamanda gerçekleşebilir.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/xiaomi_ramping_up_mi_9_se_production-news-36415.php
33
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
33
2
1
1
0