Xiaomi Mi A2’nin Renk ve Bellek Özellikleri Ortaya Çıktı

21
3
3
2
2
Şüphesiz ki Xiaomi akıllı telefon sektöründe sağlam adımlar atmaya başladı. Adını Samsung ve Apple kadar duyduğumuz hatta bazı özellikleriyle bu markaları dahi geçen Xiaomi, şimdi yeni cihazı ile gündeme geldi.

Hemen hemen hepimiz Xiaomi’nin yükselen ivmesine bir kez olsun şahit olmuşuzdur. Başarılı bir yükseliş yakalayan ve adından övgü ile söz ettiren firma, şimdi Mi A2 model cihazı ile gündeme geldi. Daha önceleri de hakkında bazı bilgiler edindiğimiz Xiaomi Mi A2’nin şimdi bellek ve renk bilgileri ortaya çıktı.

Donanım özellikleri daha öncesinden açıklanan Xiaomi Mi A2; siyah, mavi ve altın rengi ile alıcılarının huzuruna çıkacak. Öte yandan markanın Mi A1 cihazı; siyah, altın, gül altın ve kırmızı renkte satışa sunulmuştu.

Bellek durumuna gelecek olursak; cihazın 4GB + 32GB / 64GB / 128GB ve 6GB / 128GB varyantlarının olduğunu söylemekte yarar var. Daha önceki sızıntıları doğrular nitelikte çıkan bu detaylar bir yana dursun, cihazın önümüzdeki aylarda piyasaya sürüleceğini de ifade edebiliriz.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_a2_storage_and_color_variants_revealed_in_new_report-news-32125.php
21
3
3
2
2
Emoji İle Tepki Ver
21
3
3
2
2