Xiaomi Mi Band 1S ve Mi Band 2’de Sınırlı Süre İçin İndirim!

3
1
0
0
0
İzmo Bilişim’e bağlı olan Teknostore’da satılan ve fazlasıyla ilgi gören iki akıllı bileklik Xiaomi Mi Band 1S ve Xiaomi Mi Band 2’de sınırlı süre için indirim başladı!

Kısa süre içerisinde sizlerin de olumlu dönüşleriyle büyümeye devam eden Teknostore’da yine sizlerin talepleri doğrultusunda son dönemlerin önemli teknolojilerinden olan giyilebilir teknolojiye önem veriyoruz.

Sanal gerçeklik gözlükleri, akıllı saatler ve bilekliklerin satışının devam ettiği Teknostore’da sınırlı bir süre için kampanya başladı. Türkiye içerisinde bulabileceğiniz en iyi fiyatı daha da aşağıya çeken Teknostore, en popüler akıllı bileklikler olan Xiaomi’nin Mi Band serisine ait 1S ve 2. nesiline indirim yaptı.

Normalde 189TL olan Xiaomi’nin Mi Band 2 modeli 169TL’ye, Teknostore’da oldukça uygun fiyata satılan 89TL’lik Xiaomi Mi Band 1S ise 75TL fiyatla satılıyor. Eğer siz de uygun fiyatlı bir akıllı bileklik almak, bunu hem güvenilir Teknostore mağazamızdan hem de sektörün en dikkat çekici firması olan Xiaomi ürünlerinden yapmak istiyorsanız buradaki bağlantımızdan giyilebilir cihazlarımıza göz atabilir, Xiaomi Mi Band 2’ye buradan, Mi Band 1S’e ise buradaki bağlantıdan ulaşarak satın alabilirsiniz.

Akıllı Bileklik Ne İşe Yarar?

Eğer "Nedir bu akıllı bileklik?" diye bir düşünceya kapıldıysanız, bileğinize takacağınış şık bir bileklik olan Xiaomi Mi Band'ler telefonunuz ile Mi Fit uygulaması üzerinden Bluetooth ile bağlantı kurarak bu cihaz üzerinden aktif nabız ölçme, adım sayar, kalori hesaplama, uyku takibi ve titreşimli alarm gibi özellikler ile hem size sağlık değerlerinizi aktif olarak gösterir ve takip eder, hem de diyet ve spor yapan biri iseniz spor salonunda ya da dışarıda yapacağınız yürüyüşlerde daha doğru takip yaparak size sağlığınız açısından bilgiler verir. Böylece teknolojinin yararlı yanlarından birine sahip olabilirsiniz.

Ayrıca aşağıdaki videodan Xiaomi Mi Band 2'nin avantajlarına ve kullanımına bakabilir, daha detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

3
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
1
0
0
0