Xiaomi Mi Band 3 Türkiye'de Satışa Sunuldu! İşte Fiyatı ve Özellikleri

291
44
26
15
15
Xiaomi'nin üçüncü nesil akıllı bilekliği olan Mi Band 3, resmi olarak Türkiye'de satışa sunuldu. 20 gün gibi iddialı bir kullanım süresi ve son derece işlevsel özelliklere sahip olan bileklik, sağlık verilerini düzenli takip etmek isteyenlere ilaç gibi gelecek.

Xiaomi’nin geçtiğimiz haftalarda Mi 8 serisi ile birlikte tanıtmış olduğu yeni akıllı bilekliği Mi Band 3, resmi olarak Türkiye’de satışa sunuldu. Fiyatına göre oldukça şık bir tasarıma ve işlevsel özelliklere sahip olan Mi Band 3, özellikle sağlık verilerini düzenli olarak izlemek isteyen kişiler için birebir.

Xiaomi Mi Band 3 hangi özelliklere sahip?

Şirketin açıklamasına göre Mi Band 3, bir önceki nasıl akıllı bileklik olan Mi Band 2’ye göre verileri çok daha doğru bir şekilde gösteriyor. Adım sayar, uyku takipçisi, kalp atış hızı sensörü gibi özelliklere sahip olan cihaz, uzun süre hareketsiz kalan kullanıcıları harekete geçmeleri konusunda uyarıyor.

Oldukça şık bir görünüme sahip olan Xiaomi Mi Band 3, 5 metre derinliğe kadar suya dayanabiliyor. Mi Band 3’ü akıllı telefonu ile senkronize eden kullanıcılar telefonlarına gelen mesajları ve aramaları akıllı bileklik üzerinden görüntüleyebilirken, müsait olmadıkları durumlarda gelen aramaları bileklik üzerinden sessize alabiliyorlar.

Xiaomi Mi Band 3 fiyatı ne kadar?

Çin’de 26 dolara satışa çıkan Xiaomi Mi Band 3, döviz kurunun hızla tırmanması ve vergiler nedeni ile ne yazık ki ülkemizde çok da uygun bir fiyata sahip değil. Tek şarj ile standart kullanımda 20 güne kadar kullanım ömrü sunan Mi Band 3’ün Türkiye satış fiyatı 230 TL olarak belirlendi.

Ürün şu an Teknostore üzerinden satın alınabilir durumda. Dilerseniz şuradaki bağlantı üzerinden ürünü sipariş verebilirsiniz. Bu arada ürünü ön sipariş olarak değil, beklemeden direkt olarak satın alabileceğinizi belirtelim.

291
44
26
15
15
Emoji İle Tepki Ver
291
44
26
15
15