Xiaomi Mi Band 4, Ekran Zaman Aşımı Getiren Bir Yazılım Güncellemesi Aldı

67
9
5
3
3
Xiaomi'nin bütçe dostu akıllı bilekliği Mi Band 4'e yeni bir güncelleme geldi. Güncelleme, bilekliğin ekranını otomatik olarak kapatan ekran zaman aşımı özelliğini getirdi. Güncelleme şu an Türkiye sınırları içerisindeki cihazlara yayılıyor ve yakın zamanda dünyadaki tüm cihazlar için yayınlanacak.

Çin merkezli teknoloji şirketi Xiaomi, genellikle piyasaya sürdüğü bütçe dostu ve iyi performanslı ürünler ile tanınıyor. Şirketin Mi Band 4 isimli bütçe dostu akıllı bilekliği, bugün yeni bir güncelleme aldı. Cihazlarına sık sık güncellemeler getirip hayatta tutan Xiaomi, bu güncellemeyle önemli sayılabilecek bir özelliği bilekliğine ekledi.

Xiaomi Mi Band 4'e getirilen güncelleme, beraberinde 'Ekran Zaman Aşımı' özelliğini de getirdi. Bu, aslında cep telefonlarımızdan tanıdığımız ve bir süre boyunca ekranı kullanmadığınızda kendi kendine ekranın kapanmasını sağlayan bir özellik. Eğer Mi Band 4'ün ekranı 5-10 saniye kullanılmazsa otomatik olarak kapatılabilecek. Elbette bu süre veya özellik kullanıcının isteğine bağlı olarak devreye girecek.

Şimdilik yalnızca Türkiye'de yayınlanıyor

Xiaomi Mi Band 4'e getirilen bu güncelleme, şimdilik yalnızca Türkiye sınırları içerisindeki cihazlar için yayınlandı. Güncellemenin yakın zamanda -Hindistan başta olmak üzere- dünyanın çoğu ülkesinde de yayınlanması bekleniyor. 1.0.7.04 versiyon numarasına sahip olan güncelleme, şu anda Mi Fit uygulaması ile yüklenebiliyor.

Xiaomi Mi Band 4, 0,95 inç 24 bit AMOLED renkli ekranı ile kullanıcılarını büyülemeyi başarıyor. 2.5D kıvrımlı cama sahip olan bu bileklik, 5ATM su geçirmezlik derecesine sahip ve bunların yanı sıra Bluetooth 5.0 ile akıllı telefonlara bağlanabiliyor. Kalp ritmi sensörü, adım sayacı, uyku takibi gibi birçok özelliğe sahip olan Xiaomi Mi Band 4, tamamen dolu bir batarya ile 20 gün boyunca hizmet verebiliyor.

Kaynak : https://www.91mobiles.com/hub/mi-band-4-new-firmware-update-brings-screen-off-timeout-feature/
67
9
5
3
3
Emoji İle Tepki Ver
67
9
5
3
3