Xiaomi Mi Band 4, Tanıtılmasına Günler Kala Ön Siparişe Açıldı

57
5
2
1
0
Xiaomi'nin yeni nesil akıllı bilekliği Mi Band 4, tanıtılmasına birkaç gün kala Aliexpress'te ön siparişe açıldı.

Xiaomi, birkaç gün sonra gerçekleştireceği lansman etkinliğinde yeni akıllı bilekliği Mi Band 4’ü gün yüzüne çıkaracak. Pek çok üründe olduğu gibi çevrimiçi mağazalar lansmanı bekleyecek kadar sabırlı olamadı ve Aliexpress, henüz tanıtılmayan Mi Band 4’ün ön siparişlerini başlattı. Böylece akıllı bilekliğin fiyatı ve özellikleri de gün yüzüne çıktı.

Ürün sayfasına göre Xiaomi’in dördüncü nesil akıllı bilekliğinin NFC destekli olmayan versiyonu 49,99 dolar fiyat etiketine sahip olacak. Ürün sayfası, ürünün 25 gün içinde teslim edilebileceğini belirtiyor. 0,78 inç büyüklüğünde olan ekranın çözünürlüğü ise 240x120 piksel olacak. Bu da Mi Band 4 için yeterli bir ekran.

Mi Band 4’ün tüm sürümlerinde Bluetooth 5.0 desteği olacak ancak NFC yalnızca premium versiyonda bulunacak. 135 mAh’lik batarya, kullanıcıları memnun edecek bir şarj ömrü sunabilir. Cihazın diğer özellikleri arasında standart bir akıllı bileklikte olduğu gibi kalp atış hızı, müzik çalar kontrolü, bildirimler ve dahası yer alıyor.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_band_4_up_for_preorder-news-37450.php
57
5
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
57
5
2
1
0