Xiaomi, Çocuklar İçin Özel Olarak Geliştirilen Yeni Akıllı Saatini Tanıttı

38
10
3
2
0
Xiaomi, telaşlı ebeveynlerin çocuklarının güvenliğinden emin olması için çocukları 7/24 izleyen ve sesli ve görüntülü görüşmeyi mümkün kılan yani çocuk akıllı saatini tanıttı.

Çinli akıllı telefon ve aksesuar üreticisi Xiaomi, çocuklarının güvenliğinden emin olmak isteyen ebeveynler için Mi Bunny Children Watch 3’ü resmi olarak tanıttı. 1,41 inç retina sınıfı HD AMOLED bir ekrana sahip olan Mi Bunny Children Watch 3 ile çocuğunuzun konumunu yüksek doğrulukla takip edebilir, ayrıca telefon görüşmeleri gerçekleştirebilirsiniz.

Mi Bunny Children Watch 3, suya ve toza karşı direncini IPX7 sertifikası ile belgeliyor. Ayrıca cihaz ekranı da Corning Gorilla Glass 3 cam ile korunuyor. Cihaz, 4G ağını destekliyor. Bu sayede sesli mesaj gönderebilir ya da görüşme gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca cihazın üzerinde görüntülü görüşme gerçekleştirebileceğiniz 2MP’lik bir kamera da bulunıyor.

Cihazın 30 derece çekim açısına sahip HD kamerası, çocukların öğrenme sürecine katkıda bulunmak için bitkileri tanıma yeteneğine sahip. Ayrıca GPS, Beidou, Wi-Fi, yerçekimi sensörü, kamera yardımı, EPO, HotStill, AGPS gibi özellikler, çocuğun anlık konum bilgisinin takip edilebilmesini mümkün kılıyor.

Akıllı saati telefonlarında bulunan uygulama ile eşleştiren ebeveynler, çocukları güvenli bölgenin dışına çıktığında direkt olarak bildirim alıyorlar. Böylece çocuğun fazla uzaklaşması ya da kaybolmasının önüne geçiliyor. Mi Bunny Children Watch 3, mavi ve pembe renk seçenekleri ile bugün itibari ile Çin’de satışa sunulmuş durumda. Fiyatı ise yalnızca 88 dolar (~400 TL).

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2018/07/23/xiaomi-mi-bunny-smartwatch-3-4g-version-with-amoled-display-gorilla-glass-3-launched/
38
10
3
2
0
Emoji İle Tepki Ver
38
10
3
2
0