Xiaomi, Ultra Hızlı Kablosuz Şarj Teknolojisi Mi Charge Turbo’yu Tanıttı

32
4
0
0
0
Geçtiğimiz günlerde 9 Eylül tarihinde bir etkinlik düzenleyeceğini ve bu etkinlikler kapsamında yeni kablosuz şarj teknolojisi "Mi Charge Turbo"yu duyuracağını açıklayan Xiaomi, sözünde durarak yeni teknolojisini duyurdu. Yapılan açıklamalar göre Mi Charge Turbo, 69 dakika içerisinde 4.000 mAh'lık bir bataryayı kablosuz olarak şarj edebiliyor.

Kurulduğu 2010 yılından beri tüketici elektroniğinde popülerleşen markalardan bir tanesi olan Xiaomi, akıllı telefonlarıyla da adından sıkça söz ettiriyor. Bir süredir son yılların gözdesi kablosuz şarj teknolojileriyle ilgili çalışmalarını sürdüren şirket "Mi Charge Turbo" kablosuz şarj teknolojisini tanıttı.

Şirket, Mi Charge Turbo'yla kablosuz şarj kitabını baştan yazacağa benziyor. Çünkü bu teknoloji, 4.000 mAh'lık bir bataryayı kablosuz olarak çok kısa bir sürede tamamen şarj edebiliyor ve söylentilere göre 30 watta kadar kablosuz şarjı destekliyor. Dilerseniz şimdi, Xiaomi'nin bu yeni kablosuz şarj teknolojisine daha yakından bakalım.

Mi Charge Turbo

Çin'de düzenlediği bir etkinlik kapsamında yeni teknolojisi Mi Charge Turbo'yu duyuran Xiaomi, kablosuz şarj konusunda kendini iyiden iyiye geliştirmişe benziyor. Yapılan açıklamalara göre Xiaomi'nin yeni Mi Charge Turbo teknolojisi, 4.000 mAh'lık bir bataryayı sadece 69 dakika içerisinde tamamen doldurabiliyor. Dilerseniz şimdi, bu 69 dakikalık süreyi, Xiaomi'nin paylaştığı bir görselle detaylandıralım.

Xiaomi

Xiaomi'nin açıklamalarına göre Mi Charge Turbo kablosuz şarj teknolojisi, 4.000 mAh'lık bir bataryanın yüzde 50'sini sadece 25 dakika içerisinde dolduruyor. Batarya güvenliği açısından yüzde 50'lik dolumdan sonra biraz yavaşlayan teknoloji, 69. dakikadaysa telefonu tamamen şarj etmiş oluyor. İddialara göre Xiaomi'nin Mi Charge Turbo teknolojisi, 30 watta kadar kablosuz şarj desteği sunuyor.

Yapılan açıklamalara göre Xiaomi'nin Mi Charge Turbo teknolojisini destekleyen ilk model, şirketin ikinci 5G bağlantı destekli telefon modeli "Mi 9s 5G" olacak. 

Tüm bunlara ek olarak geçtiğimiz aylarda Mi Mix 4 modelinde 20 watttan daha yüksek kablosuz şarj desteğinin olacağını söyleyen bir Xiaomi yöneticisinin sözlerini de doğrulayan şirket, Mi Mix 4'ün ultra yüksek güçlü ters kablosuz şarjı destekleyeceğini açıkladı. Bu da, destekleyen akıllı telefon veya giyilebilir teknolojik ürünlerin, Mi Mix 4'le şarj edilebileceği anlamına geliyor.

Kaynak : https://beebom.com/mi-charge-turbo-30w-charging-tech/
32
4
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
32
4
0
0
0