Telefonda Oyun Oynama İsteğinizi Tavan Yaptıracak Oyun Kolu: Mi Gamepad

2
0
0
0
0
Son dönemlerin en popüler teknoloji markası haline gelen Xiaomi, oyunculara özel ürettiği gamepad’i ile dikkat çekiyor.

Son dönemlerde akıllı cihazlar noktasında neredeyse her alana giren Xiaomi, bu sefer de oyun kontrolcüsü, yani nam-ı diğer gamepad sektörüne de girdi. Özellikle Logitech başta olmak üzere birçok markanın ilgi gördüğü bu alanda PC ve Android oyuncularına özel geliştirilen bu gamepad, hem ergonomisi hem de elde tutuş hissiyatı ile dikkat çekiyor.

Yukarıda görebileceğiniz gibi mat siyah renge sahip olan gamepad, Android ve PC’de oyun kontrolcüsünü destekleyen her oyunda rahatlıkla oynamanızı sağlarken, özellikle mobil oyunculukta daha eğlenceli bir deneyim sizlere vaad ediyor. Ayrıca akıllı televizyonlara da uyumluluğu bulunan Xiaomi Mi Gamepad, dışarıda birçok örneği olan kablosuz oyuncu kumandalarına taş çıkartacak cinsten bir giriş yapacak gibi görünüyor.

Bir süredir yurt dışında satışı olan bu gamepad, artık Teknostore farkı ile Türkiye’de de satılıyor. 120TL fiyatıyla rakiplerine göre oldukça iyi bir fiyat/performans cihazı olan Xiaomi imzalı bu gamepad, titreşim motoru sayesinde oyun deneyiminizi de katlıyor. 80 saate kadar pil ömrü sunan, 2 adet AA pil ile çalışan Xiaomi Gamepad, sanal gerçeklik dünyasında da size tam destek verebilecek bir oyun kolu olarak dikkat çekmekte.

Burada bulunan link üzerinden Xiaomi Gamepad’i satın alabilir, aynı zamanda buradaki Fobito listesinden de gamepad uyumluluğu olan en iyi Android oyunlarına ulaşabilirsiniz.

2
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
0
0
0
0