Xiaomi, Mi Max 3'ün Devasa Pilini ve Ekranını Onayladı

25
4
2
1
1
Xiaomi'nin yeni orta seviye akıllı telefonu Mi Max 3'e dair tüm teknik bilgiler ortaya çıktı. Artık tüm gözler perşembe günü gerçekleşecek lansman etkinliğine odaklanmış durumda.

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi, Perşembe günü (19 Temmuz) gerçekleştireceği lansman etkinliği ile birlikte şirketin yeni batarya odaklı orta seviye akıllı telefonu Mi Max 3’ü tüketicilerin beğenisine sunacak. Şirket, cihazın devasa bir ekran ve bataryaya geleceğini daha önceden yaptığı açıklamalarla zaten duyurmuştu. Çin teknoloji medyası, cihazın merak edilen diğer özelliklerini de çevrimiçi olarak sızdırmayı başardı.

Sızıntılara göre Xiaomi Mi Max 3, 6.9 inç büyüklüğünde Full HD+ bir ekrana sahip olacak. Cihazın ekranı 18:9 formatında olacak ki bu da çentikli bir tasarımın söz konusu olmayacağı anlamına geliyor. Mi Max 3, 5500mAh gibi devasa bir bataryaya sahip olacak. Bu sayede cihazın bir günü üzerinde bir kullanım süresi olması bekleniyor. Cihazın arkasında ise 12MP + 5MP bir çift kamera kurulumu yer alacak.

Performans noktasına baktığımızda Mi Max 3, Qualcomm’un Snapdragon 636 işlemcisinden güç alcak. Sızıntılarda 4GB RAM ve 64GB dahili depolama alanı olduğunu görsek de TENAA sızıntıları Xiaomi’nin farklı bellek kombinasyonları üzerinde de çalıştığını göstermişti. Mi Max 3 hakkında hala sır olan bilgiler ise renk seçenekleri, fiyatlandırma ve satışa sunulacağı tarih. Bu bilgiler de 19 Temmuz’daki lansman sırasında ortaya çıkacak.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_max_3_screen_and_battery_confirmed_other_specs_leaked-news-32227.php
25
4
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
25
4
2
1
1