Xiaomi'den 300 Dolarlık Devasa Telefon: Mi Max Prime

0
0
0
0
0
Xiaomi'nin sessiz sedasız Hindistan'da satışa başladığı Mi Max Prime, devasa ekranının yanında fiyatıyla da herkese hitap ediyor.

Çinli telefon üretici Xiaomi tarafından sunulan Mi Max modeli, uzun zamandır Çin marketinde satıştaydı. Geçtiğimiz günlerde Hindistan'da da sessiz sedasız satışa çıkan ürün yavaş yavaş bize yaklaşıyor gibi!

Boyutu itibariyle kesinlikle özel bir kesime hitap eden Mi Max Prime, herkesin yanında gezdirebileceği bir telefon değil. Hatta cebinize sokmanız bile çok zor. Kulağınıza tuttuğunuzda yüzünüzü tamamen kaplayabilecek boyutta. Tabi ki herkesin ihtiyaçları vardır ve mutlaka bu cihazın sahip olduğu ekranın da gerekli olduğu durumlar olacaktır.

Özellikler tarafında 8 çekirdekli Qualcomm Snapdragon 652 işlemcisi, 4 GB RAM’i ve 6.4 inçlik 1080p FHD devasa ekranıyla Mi Max Prime, oldukça akıcı şekilde çalışıyor. Parmak izi okuyucusuna, arkada 16 MP, önde 5 MP olmak üzere kameralara ve 4850 mAh’lik boyutuna yakışır bir bataryaya sahip telefon aynı zamanda Android 6.0 yüklü olarak geliyor. 32 GB veya 128 GB’lık dahili depolama seçeneklerine sahip telefonda bir de MicroSD kart desteği mevcut.

Bu saydığımız özelliklere sahip telefonlar arasında şüphesiz en belirleyici etken fiyat. Fiyatı en üst model için 300 Dolar seviyesinde olan Mi Max Prime, kesinlikle en iyi fiyat/performans ürünlerinden biri. Çinli firmaları, Xiaomi başta olmak üzere bütçe dostu performanslı ürünlerinden ötürü kutluyoruz ve bir gün resmi olarak Türkiye’ye girip bu fiyatlarda ürünlerini satmalarını dört gözle bekliyoruz.

Kaynak : http://pocketnow.com/2016/10/10/xiaomi-mi-max-prime-india-price-features
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0