Xiaomi Mi Note 2'de bir Sürpriz Bizi Bekliyor!

0
0
0
0
0
Xiaomi CEO'su Lei Jun, yeni üst seviye akıllı telefonlarında bir sürpriz yapacaklarını söyledi.

Çinli teknoloji devi Xiaomi'nin son tanıttığı amiral gemisi Xiaomi Mi 5s özellikle Ultrasonik Parmak Okuyucu ve basınca duyarlı ekran teknolojisi Force Touch ile öne çıkarken, şirket bir sürpriz daha yapmaya hazırlanıyor.

Özellikle son dönemlerde istediği başarıyı elde edemeyen Xiaomi, Mi Note 2 cihazı ile tekrar eski başarısını yakalamayı planlarken, şirketin CEO'sundan merak uyandıran bir açıklama geldi. Şu anda telefonun seri üretimde olduğu sızıntılarda paylaşılırken Xiaomi CEO'su Lei Jun; kısa sürede yeni akıllı telefonlarıyla ilgili bir sürprizlerinin olacağını açıkladı. Bu sürprizin Mi Note 2 ile ilgili olacağı düşünülürken CEO, henüz sürprizin ne olduğuna dair bir ipucu vermedi. Ancak bu sürprizin cihazın yüksek teknik özelliklere rağmen beklenenden bile düşük bir fiyatla gelerek sektörü altüst etmesi olacağı bazı teknoloji editörleri tarafından söylenmiş.

Dedikodulara göre ise telefonda 5.5 inç çift taraflı kavise sahip AMOLED 1440x2560 çözünürlüklü ekran, arkada 21 Megapiksellik çift kamera, 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama bulunacak. Son söylentiler ise telefonun henüz daha çıkmamış ve tanıtılmamış olan Snapdragon 835 çipsetine sahip olacağı yönünde. Telefonun yüksek performanslı olacağını düşünürsek bahsedilen sürprizin bu işlemci olacağını sanmıyoruz.

 

Kaynak : http://www.phonearena.com/news/Xiaomi-CEO-Lei-Jun-Mi-Note-2-will-come-with-a-surprise_id86337
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0