Xiaomi’nin Sadece 67TL'ye Satılan Harika Tasarımlı Sanal Gerçeklik Gözlüğü: Mi VR Play

1
0
0
0
0
Xiaomi’nin tasarım harikası bir sanal gerçeklik gözlüğü olan Mi VR Play, Teknostore’da satışa çıktı!

Günden güne popülerleşmeye devam eden sanal gerçeklik dünyasının merkezine geçen mobil dünyadaki sanal gerçeklik gözlüğü için binlerce türevleri bulunuyor. Bu noktada tüm aradığınız özelliklere sahip olup bir de Xiaomi imzası taşıyan Mi VR Play artık Türkiye’de satışa çıktı.

Likralı kumaş kaplamalı fermuarlı tasarımı kafa bandı ve tuş içeren yapısı ile 4.7 inç ile 5.5 inç telefonların tümünü destekleyen Xiaomi Mi VR Play için tek gereken şey bahsedilen boyutlarda bir telefon ve en önemlisi jiroskop desteğine sahip olması.

Ardından gerek YouTube’un 360 derecelik videolar, gerekse Google Play Store ve App Store’da bulunan sanal gerçeklik uygulamaları ve oyunlarıyla yepyeni bir dünyaya merhaba diyebileceğiniz bu Xiaomi Mi VR Play, piyasaya bir çok farklı renk ve desen seçenekleriyle geldi. Ancak ülkemizde şu anda sadece siyah rengi bulunmakta.

Kamera gerektiren uygulama ve oyunlar için kamera boşluğu, aynı zamanda telefonun gözlükte ısınmasını engelleyen açık yapısıyla dikkat çeken Mi VR Play, kulaklık ile kullanacak kullanıcılar için fermuarlı tasarımı sayesinde boşluk oluşturabilmenize olanak tanıyor.

Eğer siz de 67TL fiyatıyla orijinal Xiaomi imzalı bu Mi VR Play’e sahip olmak istiyorsanız buradaki bağlantıdan satın alabilir, buradan da tüm sanal gerçeklik modellerine göz atabilirsiniz.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0