Xiaomi Muhteşem Tasarımlı Sanal Gerçeklik Gözlüğünü Duyurdu! "Mi VR Play"

0
0
0
0
0
Son dönemlerin gözde firması haline gelen Xiaomi, Mi VR Play adını verdiği sanal gerçeklik gözlüğünü duyurdu!

Telefon ve bilgisayar dünyasını yakından ilgilendiren ve gelecekte çok önemli yere sahip olacağını düşündüğüm sanal gerçeklik ve arttılmış gerçeklik konusunda gelişmeler devam ediyor. Şimdiye kadar HTC Vive, Oculus Rift, Zeiss VR One, PlayStation VR ve Fove gibi PC’ye özel sanal gerçeklik gözlüklerinin yanı sıra Google Cardboard, Daydream, Samsung Gear VR ve LG 360 VR şeklinde mobil dünya için üretimler devam ediyor.

Hatta bu noktada VR Shinecon, VR Box gibi birçok türevleri çıkan cardboard uyumlu sanal gerçeklik dünyasında sıra şimdi de Xiaomi’ye geldi.

Mi VR Play adını verdiği sanal gerçeklik gözlüğünü resmen tanıtan Xiaomi, Cardboard diye adlandırdığımız mobil dünyaya göre, içine telefonun koyulması gereken sanal gerçeklik gözlüğü üretti.

Aynı zamanda Mi VR uygulamasını da tanıtan firma, ilk başta sadece Çin’e özel içerikleri barındıracak.

Tasarımsal olarak hafif olması için likra malzeme kullanan Xiaomi, bunun yanı sıra telefonun yerleştirileceği yeri fermuar ile kapatarak farklılık yaratmış. (Nedense bu durum çok hoşuma gitti) Ayrıca 4.7 inç ile 5.7 inç cihazlar arasında destek veren Xiaomi Mi VR Play, Metal butonu ile kullanım kolaylığı sağlarken telefon haznesini de çeşitli materyaller ile koruyarak telefonun VR kullanımı sırasında darbe ya da çizilme olasılığını sıfıra indiriyor.

Yukarıda görebileceğiniz gibi klasik siyah dışında 6 farklı tasarım da sunan Xiaomi, özellikle kot dizaynıyla muhteşem bir tasarım örneği sunuyor. Şu anda test aşamasında olan ürün kısa süre içerisinde satışa da çıkacakken tahmini maksimum 20 Dolar gibi bir fiyatla satışa çıkması bekleniyor.

Ürünü TEKNOSTORE üzerinden SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYIN!

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0