Xiaomi, Telefon Fotoğrafçılığında Yeni Bir Dönem Açacak Özelliğini Test Ediyor

49
8
2
1
0
Yeni akıllı telefonlarını duyurmaya hazırlanan Xiaomi, galeri içerisinde büyük ses getirecek bir yenilik üzerinde çalışıyor.

Fiyat/performans ürünleriyle dünya genelindeki Android işletim sistemi kullanıcıları arasında büyük ilgi gören Çinli akıllı telefon sektörü devi Xiaomi, içerisinde bulunduğumuz Mayıs ayı içerisinde yüksek donanım özelliklerine sahip yeni akıllı telefonlarını lanse edeceğini duyurmuştu. Bugün ortaya çıkan bir video ise Xiaomi'nin "fotoğraf düzenleme" uygulaması üzerinde yeni özellikler getireceğini doğruladı.

Xiaomi'nin geliştirdiği yeni fotoğraf düzenleyicisinde, çekilmiş olan bir fotoğrafta bulunan "gökyüzü" değiştirilebiliyor. Diğer uygulamaların aksine Xiaomi, değişen gökyüzüyle beraber fotoğraftaki ışık oranlarında ve türlerinde de ufak ayarlamalar yaparak fotoğrafın gerçek anlamda doğal durmasını sağlıyor.

Gökyüzünün değişmesini ve efektlerin ne kadar etkili olacağını kullanıcıların ayarlamasına da olanak tanıyan yenilik, Çinli üreticinin tanıtacağı “raphael”, “davinci” ve “pyxis” kod adlı akıllı telefonlarda varsayılan olarak gelecek. MIUI arayüzünün bir parçası olan galeri uygulamasına eklenecek olan özelliğe Xiaomi hayranları arasında büyük ilgi bulunuyor.

Kaynak : https://www.xda-developers.com/xiaomi-testing-sky-replacement-feature-miui-gallery/
49
8
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
49
8
2
1
0