Xiaomi'nin Dizüstü Bilgisayarının Görüntüleri Sızdı!

0
0
0
0
0
Çinli üretici Xiaomi'nin dizüstü bilgisayarı Mi Notebook'un en net görüntüleri tanıtımına kısa süre kala sızdırıldı.

Fiyat performans telefonlarıyla akıllı telefon pazarında önemli bir konuma sahip olan Xiaomi, sadece akıllı telefon değil diğer bazı cihaz kategorilerinde de fiyat performans odaklı ürünlerini tüketicilerle buluşturuyor.

Xiaomi'nin yine uygun fiyatlı ve yüksek performanslı ürünlerinden biri olacak Xiaomi Mi Notebook daha önce sızdırılmıştı. Hakkında uzun süredir detayların ortaya çıktığı Mi Notebook'un tanıtım etkinliğine kısa bir süre kala en net görüntüleri ortaya çıktı.

Tasarım hatları bakımından Asus Zenbook'ları andıran Xiaomi Mi Notebook sunduğu özellikler ve fiyatıyla Macbook Pro ailesine rakip olmayı hedefliyor. 6.Nesil Skylake tabanlı işlemcilerden gücünü alacağı iddia edilen Xiaomi Mi Notebook'un kullanıcı tercihine göre farklı teknik özelliklerde birçok varyasyonu satışa sunulacak. 

Ortaya çıkan sızıntılara göre giriş modeli 600 dolar olan Xiaomi Mi Notebook'un 4K ekran çözünürlüklü ve GTX970M ekran kartlı modeli 1000 dolara kadar yükselecek. Her teknik özellikte fiyat değişecek olsa da benzer özellikteki diğer dizüstü bilgisayarlara göre Mi Notebook'un daha ucuz olacağını şimdiden gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0