Vücudunuz Size Teşekkür Edecek: Xiaomi’nin En Çok Tercih Edilen 3 Masaj Aleti

27
11
5
3
0
Güzel bir masaja hayır demek fazlasıyla zor bir iş olsa da güzel masajı yapacak birini bulmak çok daha zor olabiliyor. Biz de sizler için evinizde size masaj yapacak Xiaomi ürünlerini listeledik.

İyi bir masajın faydaları saymakla bitmiyor. Masaj yaptırmak günün stresini alabildiği gibi yorgunluğunuzu ve kas ağrılarınızı da yok edebiliyor. Tüm bu yönleriyle masaj yaptırmak fazlasıyla güzel bir etkinlik olsa da maalesef güzel bir masaj imkanıyla her zaman karşılaşamıyoruz. Ta ki bu yazıyı okuyana kadar. Teknostore’da bulunan masaj aletleriyle birlikte vücudunuza bir iyilik yapmanın tam sırası.

Not: Ürünlerin Teknostore sayfalarına başlıklar aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Xiaomi Mijia LF Magic Touch Terapi Masaj Aleti

Xiaomi’nin LF Wellness firmasıyla birlikte ürettiği Magic Touch masaj aletiyle istediğiniz her yerde ve her anda masaj yaptırmak artık mümkün. Yapmanız gereken tek şey masaj yapmak istediğiniz alana aleti yerleştirmek ve güç tuşuna basmak. 5 farklı mod ve 10 farklı hassasiyet seviyesi bulunan cihazla birlikte günün yorgunluğunu gün bitmeden atabilirsiniz. Teknostore’da 219 TL’den 189,90 TL’ye inmiş cihazı satın almak için yapmanız gereken tek şey başlığa tıklamak.

Xiaomi Mijia LF Çok Fonksiyonlu U Şekilli Boyun Masaj Yastığı

Xiaomi’nin çok fonksiyonlu U şekilli boyun masaj yastığı sayesinde boynunuza hem sağlıklı bir duruş kazandırabilecek hem de masaj yaptırabileceksiniz. İki adet kalem pille çalışan masaj aleti şarja ihtiyaç duymaz. Dakikada 6000 devire sahip olan cihaz ile boynunuza hak ettiği masajı verebileceksiniz. Bu masaj aletinin Teknostore fiyatıysa 239,90 TL.

Xiaomi Mijia LF Sıcak Kompresli Ayak Masaj Aleti

Xiaomi Mijia LF çok fonksiyonlu ayak masaj aleti, sahip olduğu özellikleri sayesinde ayaklarınızı her yerde rahatlatabileceğiniz kompakt bir ürün olarak karşımıza çıkıyor. Masaj aleti, sahip olduğu simüle yoğurma, sıcak kompres tedavisi ve basınçlı hava masajı gibi fonksiyonları sayesinde hem kan dolaşımınızı hızlandırma hem de ayaklarınızı rahatlatma açısından fazlasıyla yararlı bir cihaz olarak karşımıza çıkıyor. Bu masaj aletini ise 689,90 TL fiyatıyla Teknostore üzerinden satın alabilirsiniz.

Tüm vücudunuzun ağrısını alacak ve her an evinizde profesyonel bir masör varmış hissi yaratacak masaj aletlerini listelediğimiz yazımızın sonuna geldik. Xiaomi’nin onlarca akıllı ev aleti arasından farklı kategorileri incelemek için bağlantıya tıklayabilirsiniz.

27
11
5
3
0
Emoji İle Tepki Ver
27
11
5
3
0