Xiaomi'nin Herkül Kod Adlı Yeni Amiral Gemisinin Özellikleri Belli Oldu

14
5
2
1
1
Xiaomi'nin Herkül kod adı ile geliştirme aşamasında olduğu yeni amiral gemisinin özellikleri XDA Developers editörü tarafından ortaya çıkarıldı.

Xiaomi, diğer tüm Android akıllı telefon üreticileri gibi yıl içinde farklı segmentlerde pek çok akıllı telefon tanıtmaktadır. Xiaomi’nin diğer Android rakiplerinden en büyük farkı ise amiral gemisi işlemcilere sahip daha fazla akıllı telefon piyasaya sürmesidir. Qualcomm’un Snapdragon 855 işlemcisinden güç alacak yeni Xiaomi akıllı telefon, XDA Developers’tan Mishaal Rahman tarafından sızdırıldı.

Cihazla ilgili olarak ortaya çıkardığı özellikleri Twitter üzerinden paylaşan Mishaal Rahman, Qualcomm Snapdragon 855 işlemciden güç alacağını, Arkada üç, önde ise tek kameraya sahip olacağını, ekrana gömülü parmak izi tarayıcı ile geleceğini ve kablosuz şarjı destekleyeceğini belirtti. Mi markalı yeni akıllı telefonun Mi Mix serisinin en yeni üyesi olması bekleniyor.

Xiaomi, Mi Mix 3’te çift ön kameraya yer vermişti. Bu nedenle Mi Mix serisinin yeni cihazının tek ön kameraya sahip olması ilginç bir durum. Şirketin bu cihazın Mi Mix 3S mi yoksa Mi Mix 4 olarak mı adalandıracağı ne yazık ki henüz bilinmiyor. Muhtemelen arka kamera kalitesi Mi 9 ile benzer olacaktır ancak performans konusunda daha iyi bir optimizasyona sahip olmasını bekleyebiliriz.

Kaynak : https://gadgets.ndtv.com/mobiles/news/xiaomi-hercules-snapdragon-855-gpu-overclocking-wireless-charging-2033497
14
5
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
14
5
2
1
1