Xiaomi'nin Yeni Lansman Tarihi, Sanal Asistan Xiao AI Tarafından Duyuruldu

20
6
2
1
1
Xiaomi'nin kendi sanal asistanı olan Xiao AI, şirketin 3 Temmuz'da yeni bir akıllı telefon tanıtacağını Xiaomi akıllı telefon kullanıcılarına duyurdu.

Normal şartlarda herhangi bir akıllı telefon üreticisi yeni bir ürününü tanıtacağı zaman lansman etkinliğinin tarihini resmi bir açıklama ile duyurur. Fakat Xiaomi, bu resmi duyuruyu yapma görevini şirketin kendi sanal asistanı olan Xiao AI’ye bırakmış gibi görünüyor.

Xiao AI tarafından Xiaomi akıllı telefon kullanıcılarına gönderilen bir bildirim, Çinli şirketin 3 Temmuz’da yeni bir akıllı telefon tanıtacağını ortaya çıkarmış oldu. Tuhaf olan nokta şu ki; Xiaomi’nin bahsedilen tarihte hangi telefonu tanıtacağı bilinmiyor.

Şirketin yeni orta segment akıllı telefonu olan Redmi 6 Pro tanıtımının üzerinden henüz 24 saat bile geçmedi. Bu nedenle Xiaomi’nin yeni Mi Max 3’ü gelecek hafta tanıtması beklenmiyor.Tahminler Çinli akıllı telefon üreticisinin Mi 6X Hatsune Edition ile yeni değil güncellenmiş bir ürün tanıtacağı yönünde. Fakat henüz kesin bir açıklama yapılmadı.

Kaynak : https://www.gizchina.com/2018/06/25/new-mystery-xiaomi-device-launching-on-july-3rd-reveals-xiao-ai/
20
6
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
20
6
2
1
1