Xiaomi’nin Yeni Telefonu Redmi 4 Ortaya Çıktı

0
0
0
0
0
Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi’nin yeni fiyat performans telefonu Redmi 4, GFXBench kayıtlarında görüldü.

Akıllı telefon sektöründe her ne kadar tanınmış markalar sektörün lideri gibi görülse de Xiaomi ve Meizu gibi birçok üretici köklü teknoloji şirketlerini geride bırakarak akıllı telefon sektörünün liderleri listesinde yükselmeye devam ediyorlar. Bu yükselişin en önemli nedeni ise fiyatına göre başarılı teknik özellikler sunan akıllı telefonları tüketicilerle buluşturmaları.

Xiaomi’nin orta seviyede tüketicilerle buluşturduğu Redmi serisinin yeni üyesi Xiaomi Redmi 4, mobil cihazlar için önem taşıyan testlerden biri olan GFXBench aracılığıyla ortaya çıktı.

Xiaomi Redmi 4 Teknik Özellikleri

GFXBench verilerine göre Xiaomi’nin yeni akıllı telefonu Redmi 4 gücünü Qualcomm Snapdragon 625’ten alıyor. Cihaz 3GB RAM ile birlikte geliyor ve ilk bilgilere göre (değişebilir) Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemiyle çalışıyor. Bunların dışında cihazın teknik özelliklerine dair bir bilgi mevcut değil.

GFXBench testinde ise tek çekirdekte 929 puan, çoklu çekirdekte 4751 puan alan Xiaomi Redmi 4 kendi segmenti için oldukça iddialı. Cihazın bu yıl sonuna kadar tanıtılması bekleniyor.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0