Xiaomi'nin Pocophone Markalı İlk Telefonu Onaylandı

23
11
8
6
6
Xiaomi, şirketin üçüncü akıllı telefon markası olan Pocophone için onay aldı. Pocophone markalı telefonlar Avrupa pazarında satışa sunulacak.

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi, Mi ve Redmi markaları altında satışa sunduğu akıllı telefonlar ile global pazarda kendine önemli bir pay elde etmeyi başardı. Gelen bilgilere göre Xiaomi, Pocophone adında yeni bir marka için lisans başvurusu gerçekleştirdi. Üstelik Pocophone markalı ilk akıllı telefon için çalışmalar çoktan başlamış durumda.

Kaynaklara göre Xiaomi, Mayıs ayında Pocophone markasının lisansı için Avrupa Birliği’ne lisans başvurusunda bulundu. Bu da Xiaomi’nin yeni akıllı telefon markası ile önceliğini Avrupa pazarına vereceğini gösteriyor. Pocophone markası altında piyasaya çıkacak ilk telefon geçtiğimiz hafta Tayvanlı NCC tarafından onaylanmıştı.

Pocophone’nun ilk akıllı telefonu M1805E10A model numarasına sahip olacak. Cihazın teknik özellikleri hakkında henüz bir bilgi bulunmasa da 3, 7 ve 8 FDD-LTE bantlarını destekleyeceğini, bunun dışında GPS, GLONASS ve BeiDou desteğine sahip olacağını biliyoruz. Cihazın piyasaya sürülme tarihi yaklaştıkça daha fazla bilgi ortaya çıkacaktır.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2018/06/26/xiaomi-trademarks-new-phone-brand-called-pocophone-first-phone-gets-certified/
23
11
8
6
6
Emoji İle Tepki Ver
23
11
8
6
6