Xiaomi Redmi 4, Özelliklerine Göre Çok İyi Bir Fiyata Sahip Olacak

0
0
0
0
0
Xiaomi Redmi 4, Özelliklerine Göre Çok İyi Bir Fiyata Sahip Olacak
Xiaomi’nin 25 Ağustos tarihinde düzenleyeceği bir lansmanla tanıtacağı yeni telefonu Redmi 4’ün hem ekstra özellikleri belli oldu hem de fiyatı.

Dün yayınladığımız haberimizde, Xiaomi Redmi 4’ün GFXBench ile ortaya çıkan bazı özelliklerinden bahsetmiştik. Gizmochina, cihazın kullanıcılar için önem taşıyan bazı özelliklerini ve sahip olacağı fiyatı da açıkladı.

Metal bir gövdeye sahip olacak Redmi 4, 5 inç büyüklüğünde ve 1080p çözünürlüğünde ekranla birlikte gelecek. Parmak izi okuyucu sensörünün de yer alacağı modelde, 2GHz saat hızında çalışan 8 çekirdekli SD 625 işlemci ve Adreno 605 grafik işlemcisi bulunacak. 3 GB RAM ve 32 GB dahili hafızanın olacağı Redmi 4’te, hızlı şarj teknolojisine sahip 4100mAh gibi büyük bir batarya yer alacak. 

Gelelim fiyatına. Kağıt üzerinde baktığımızda birçok kullanıcının beklentilerini karşılayan özelliklerinin olduğunu gördüğümüz Redmi 4’ün fiyatı 106 dolar olacak. Bunun resmi bir açıklama olmadığını belirtelim, Gizmochina’nın beklentisi bu yönde. Haberin kaynağı da Çin merkezli bir site olunca aynı fiyat olmasa bile üç aşağı beş yukarı yakın bir fiyata sahip olacağını düşünüyorum.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0